Vloerlampen - booglampen

De booglamp is geliefd. Met een booglamp kunt u de lichtbundel specifiek richten op plaatsen in uw huis waar u de focus op wilt leggen. De booglamp is er in diverse stijlen en kan worden geplaatst in diverse interieurstijlen.

Toon meer producten

Nog 8 producten

De booglamp is momenteel erg hip. Een booglamp is gemakkelijk te verplaatsen enhierdoor kunt u de lichtbundel gerichter plaatsen. De booglamp is verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Van een design booglamp met marmeren voet tot aan een retro booglamp, in grande staal, koper, messing, chroom, wit, zwart en zelfs met een stoffen kap in diverse kleuren. Een booglamp kan ook variëren in afmeting. Maten die voorkomen zijn klein, normaal, XL en zelfs XXL. De booglamp kunt u gebruiken met verschillende lichtbronnen: van gloeilamp, spaarlamp, halogeen tot zelfs led. Nergens vindt u zoveel keuzes in booglampen als bij ons.

Booglampen design? Je vindt ze hier!

Design booglampen kenmerken zich door de combinatie van moderne en klassieke elementen. Een booglamp design met een beetje van nu, gecombineerd met een beetje van vroeger. Door de toegevoegde klassieke vleug ontstaat er vaak een bijzonder sfeervol geheel. Eigentijds klassiek staat vaak voor een elegante en sfeervolle vormgeving. Vaak worden warme kleuren gebruikt in een moderne booglamp of er worden juist moderne materialen gebruikt in een meer klassieke vorm van de booglamp. De design booglampen zijn goed combineerbaar met vele interieurstijlen. Wij hebben een ruime keuze in design booglampen.

Kies het materiaal van de booglamp: chroom, koper, messing en meer

Een booglamp is te verkrijgen in verschillende materialen. Zo is er voor iedere interieurstijl een booglamp. Chroom is een van de meest populaire materialen op dit moment. Een booglamp van chroom past in een modern en eigentijds interieur, maar kan ook goed worden gecombineerd met een meer klassieke inrichting. Een chromen booglamp kan een speels element zijn en de ruimte breken. Het weerspiegelt de kleuren van de omgeving en sluit hierdoor naadloos aan bij de gekozen kleurcombinaties in de kamer. De booglamp is ook te verkrijgen in andere materialen zoals messing, koper en gecombineerde materialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een marmeren voet en een stoffen kap. De populaire booglamp chroom komt dus voor in vele vormen en maten. Er zit dus altijd een passende booglamp voor u bij!

Creëer sfeer door booglampen met dimmer

Booglampen voorzien van een dimmer zijn erg in trek. Met een booglamp kunt u de lichtbundel specifiek richten en de intensiteit van het licht aanpassen zodat het past bij de setting. Booglampen met dimmer zijn er in diverse stijlen en kunnen worden geplaatst in diverse interieurstijlen. De sfeer van de kamer kan worden aangepast aan het moment, de booglamp kan fel worden gezet, zo kan de booglamp geschikt zijn om bij te werken of te lezen. Maar als de booglamp gedimd is, is het ook mogelijk om een romantische atmosfeer in de kamer te creëren met de zachte verlichting. Booglampen met dimmer hebben zo een multifunctionele functie. Waar u dus ook op zoek naar bent op het gebied van booglampen: design, een booglamp van chroom, grande staal, koper, stof/messing of booglampen met dimmer? RietveldLicht heeft een groot assortiment in huis. U krijgt hier snel een duidelijk overzicht en er zit voor ieders wens wat tussen.