• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële vloerlampen

In de collectie van Rietveld licht vindt u een grote verscheidenheid aan lampen, vele soorten en in verschillende stijlen. U heeft wat te kiezen, ook binnen de selectie industriële vloerlampen. Deze stoere lampen passen mooi in diverse woonstijlen, maar vinden ook prima hun plek in kantoorpanden of in een andere zakelijke omgeving. Kwaliteit is een belangrijk speerpunt voor ons, en vast ook voor u, maar daar hoeft niet de hoofdprijs voor betaald te worden. Op al onze verlichting geldt de laagsteprijsgarantie en verzenden, dat is gratis. Kijk dus snel verder en laat u inspireren door onze mooie industriële vloerlampen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

48 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 12 producten

Industriële woonstijl

De inrichting van een woning mag aandacht krijgen. Het is immers de plek waar u veel tijd doorbrengt. Een eigen stijl of een mix van verschillende stijlen maakt dat het interieur persoonlijk wordt en voelt als een thuis. De industriële woonstijl heeft de laatste jaren veel populariteit gewonnen. Wat begon in de lofts van grote steden als Berlijn, New York en Londen, heeft zijn weg gevonden naar de Nederlandse woonkamers. Soms helemaal doorgevoerd een andere keer gemixt met andere stijlen. De stoere materialen als beton, baksteen, metaal en hout laten zich prima combineren. Denk aan zwarte, stalen kozijnen, een oude bakstenen muur en een verweerde werktafel en de juiste vibe komt u tegemoet. Een mooie industriële vloerlamp maakt het plaatje helemaal af.

Strak en stoer

Zoals veel andere woonstijlen, zijn er ook binnen de industriële interieurs veel variaties te vinden. De ene interpretatie is strak en minimalistisch, de ander gaat helemaal los in het verweerde en maakt het geheel extra stoer. In onze collectie industriële vloerlampen vindt u daarom ook verschillende stijlen lampen. Alle met een industriële touch, maar soms wat strakker, dan weer wat stoerder. Wilt u de juiste feel helemaal doorvoeren, ook in andere lampen, kijk dan bij alle industriële verlichting. Mooie lampen maken een huis, winkel of kantoorruimte helemaal af.