• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële vloerlampen

Een industriële vloerlamp geeft uw interieur direct karakter. Een vloerlamp is naast een extra lichtpunt bij -meestal- de zithoek, ook een woonaccessoire. Een item waarmee u uw woonstijl laat zien. Een vloerlamp mag dus gerust uitgesproken zijn. De industriële vloerlamp is ideaal. Stoer, robuust, sterk, karaktervol én past eigenlijk in elk interieur. Juist als uw inrichting modern is, of veel lichte kleuren heeft, brengt de industriële vloerlamp balans. Een staande vloerlamp industrieel is dus een uitstekend idee. En industriële vloerlampen zijn er in verschillende varianten; van minimalistisch tot groot en robuust. Bij industriële vloerlampen denken we vaak direct aan zwart of staal, maar voor de soft industrial liefhebber zijn industriële vloerlampen in warm grijs, wit of zwart met goud ook prachtige opties.

Filters

50 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 14 producten

Vloerlamp industrieel

Een vloerlamp maakt uw zithoek helemaal af. Bovendien zorgt een vloerlamp voor extra licht. Handig tijdens bijvoorbeeld het lezen van een boek, maar vooral ook erg sfeervol. Een staande vloerlamp industrieel past natuurlijk in een stoer interieur. Maar het ene industrieel is het andere niet. Een industriële vloerlamp van zwart metaal oogt heel anders dan een staande vloerlamp industrieel in warm grijs of zeegroen. Beide zijn industriële vloerlampen. Een industrieel interieur zou misschien beter in balans zijn met een staande lamp industrieel die vrij minimalistisch is, terwijl in een landelijk interieur een grote en robuuste stalamp zorgt voor een fijne balans. Voor welke industriële vloerlamp gaat u?

Industriële vloerlamp met dimmer

Op zoek naar een vloerlamp industrieel dimbaar? Dat begrijpen we! Want met een industriële vloerlamp met dimmer haalt u heel wat sfeer in huis. Aan of uit, een staande vloerlamp industrieel straalt karakter en warmte uit. Maar zonder licht geen sfeer, als u het ons vraagt. Met een dimmer bepaalt u zelf de sfeer in huis. Van helder werklicht tot warm sfeerlicht, met een dimmer regelt u het in een handomdraai. De meeste industriële vloerlampen zijn dimbaar, maar niet alle staande vloerlampen hebben een dimmer. Dit is op te lossen door de schakelaar aan het snoer -indien mogelijk- te vervangen door een snoerdimmer of gebruik te maken van een stekkerdimmer. Nog makkelijker is een led lamp met drie standen. Van helder werklicht naar sfeerlicht in slechts een paar klikken op de schakelaar aan het snoer van die mooie industriële vloerlamp.