• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële wandlampen

Mooie verlichting maakt het interieur af. Industriële wandlampen laten de muur stralen en zorgen voor fijne, indirecte verlichting. In dit overzicht vindt u een ruime selectie industriële lampen voor aan de muur. Ook binnen die stijl is er volop variatie, bijvoorbeeld in kleuren en materialen. De ene lamp oogt heel rauw en stoer en de ander wat strakker en minimalistischer. Heeft u al een duidelijk idee wat voor een lamp u wilt, dan kunt u gebruik maken van het selectiemenu bovenaan de pagina. Aan de hand van uw voorkeuren wordt een overzicht op maat opgesteld.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

73 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 37 artikelen

Stoere woonstijl

Voor veel mensen hangt prettig wonen samen met een mooie, eigen inrichting. Dat kan betekenen dat u highlights uit verschillende woonstijlen haalt en deze mengt of misschien kiest u wel consequent voor een sfeer. De industriële woonstijl heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Ontstaan in de oude fabriekslofts in grote steden als New York en Berlijn heeft de ongepolijste woonstijl ook de Nederlandse huishoudens gevonden. Oude bakstenen muren, zwarte stalen kozijnen of subtieler; een stoere industriële wandlamp. Ook bij onze andere lampen is die rauwe vibe goed vertegenwoordigd, mooi om door te voeren in heel het huis. Kijk hier voor alle industriële verlichting.

Online of offline industriële wandlampen

Een webshop is heel prettig, we kunnen veel mensen bereiken en zijn altijd en overal toegankelijk. Ook voor u heeft het voordelen: goed te bekijken, filteropties en gratis verzenden. Toch is het soms fijn om die industriële wandlamp of andere verlichting eerst in het echt te zien, voordat u een keuze maakt. In onze showroom in Sliedrecht vindt u de meeste van onze verlichting, mooi opgesteld en met verlichtingsspecialisten die rondlopen om u te helpen. Lijkt u dit wat? U bent van harte welkom.