• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Witte wandlampen

Wilt u de verlichting extra laten stralen, kies dan voor een witte wandlamp. De lamp is subtiel door zijn kleur en wit is altijd smaakvol. Een wandlamp is ideaal om de ruimte wat meer sfeer te geven en hij is helemaal terug van weggeweest. In deze collectie vindt u witte wandlampen in diverse stijlen, van strak en modern tot landelijk. Het selectiemenu bovenaan deze pagina geeft u de mogelijkheid om uw voorkeuren in te geven en zo gericht te zoeken. En welke lamp u ook kiest, u profiteert altijd van onze hoge kwaliteit tegen de laagsteprijsgarantie. En gratis verzenden, zo wordt shoppen bij Rietveld Licht wel heel aangenaam.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

110 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 74 artikelen

Wit is het nieuwe zwart

Wit is niet meer weg te denken uit onze interieurs. Het leven wordt voor veel mensen steeds drukker en prikkels zijn dankzij de smartphone altijd aanwezig. Heerlijk om midden in het leven te staan, maar zeker zo fijn om u af en toe terug te trekken in een vertrouwde en rustige omgeving. Veel wit in een interieur draagt in grote mate bij aan die rustige sfeer. Het hoeft allerminst kil te zijn, er zijn vele prachtige tinten wit, die onderling goed combineren en bovendien combineert het prachtig met andere kleuren en materialen als hout en beton. De Scandinavische woonstijl heeft in deze adoptie van wit wonen een grote rol gespeeld. In onze collectie witte wandlampen vindt u dan ook prachtige exemplaren die heel mooi passen in deze lichte, natuurlijke interieurs.

Witte lampen

Witte wandlampen zijn misschien nog wel extra mooi als de andere verlichting in de ruimte ook wit is. We hebben heel veel witte lampen in onze collectie; spots, staande lampen, bureaulampen en vele andere stralende statements. En als u de kleur van de lampen gelijk houdt, geeft dat gelegenheid om wat te spelen met stijlen, materialen en vormen. Er blijft dan toch een verband tussen de verschillende lampen. En voor mensen die echt van consequent doorvoeren houden, hebben we ook een prachtige collectie witte buitenverlichting, helemaal van nu.