• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Tuinspotjes

In alle aspecten krijgen de Nederlandse tuinen meer aandacht dan vroeger. De tuin is een echte leefruimte geworden en winkels voor tuinbenodigdheden hebben hun assortiment groen en tegels alweer een poos volledig uitgebreid met meubels, kookmogelijkheden, schaduwdoeken en leuke accessoires. De buitenverlichting vindt u natuurlijk hier, bij Rietveld Licht. Zo verkopen we diverse tuinspots, ideaal als u iets goed wilt uit- of bijlichten. In onderstaand assortiment ziet u verschillende stijlen, vormen, kleuren en materialen, maar iedere tuinspot heeft de laagsteprijsgarantie. Dat is natuurlijk een mooi voordeel, net als de gratis verzending. Kijkt u dus snel verder.

Alle 24 artikelen getoond.

Tuin in stijl

Wonen houdt niet op bij uw huis, ook buiten is een echte leefplek. De tuin is bij steeds meer mensen een plek om te eten, te borrelen, te ontbijten; gewoon om lekker te leven. De loungehoek is inmiddels niet meer weg te denken, net als de overkapping. Heerlijk om ook buiten te vertoeven als het wat frisser is of als de zomerzon wordt afgewisseld met een buitje. De aanschaf van tuinspots worden, net als het meubilair en de andere accessoires, natuurlijk goed overwogen. De meeste mensen kiezen voor een prettige stijl die bij hen past, ook in de tuininrichting. In ons assortiment vindt u dus ook verschillende stijlen, van modern tot nostalgisch, van industrieel tot romantisch. Bovenaan de pagina vindt u een selectiemenu, hierin kunt u uw keuzes aangeven voor uw buitenspot en filtert u eenvoudig op stijl, kleur, materiaal en/of andere opties. Natuurlijk kunt u ook inspiratie opdoen terwijl u het gehele assortiment bekijkt.

Bestellen bij Rietveld Licht

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Wij beperken ons niet en denken graag met u mee. Ook het bestelproces hebben wij zo eenvoudig mogelijk ingericht. Wij vragen geen overbodige gegevens (en met de gegevens die we hebben gaan we vanzelfsprekend heel netjes om), u hoeft geen account aan te maken en u kiest zelf of u betaalt met iDeal, PayPal of per bankoverschrijving. Bent u niet zo van het online bestellen, in onze showroom in Sliedrecht kunt u verschillende lampen, ook tuinspots, in het echt zien. In deze webshop ziet u per lamp of deze op voorraad is in de showroom. U kunt zich daar natuurlijk ook laten inspireren voor mooie binnenverlichting of andere buitenverlichting.