• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Badkamer Spots

Vroeger was de badkamer louter een functionele ruimte, de laatste twee decennia is er steeds meer aandacht gekomen voor deze natte kamer. Een mooie badkamer verhoogt de waarde van de woning en nog belangrijker; het zorgt dagelijks voor prettig opstaan en een fijne afsluiting van de dag. Mooie verlichting maakt het helemaal af, zoals led-spots voor in de badkamer. Subtiele verlichting, mooi aan de wand of aan het plafond en altijd goed licht. In dit assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan spotjes voor in de badkamer, voor ieder interieur een passend exemplaar.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

96 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 60 artikelen

Led-verlichting

Ook in de badkamer is led de perfecte verlichting; helder licht, een lichtbron die lang meegaat en een laag energieverbruik. Led-verlichting is dus een goede keuze voor zowel uw portemonnee als voor het milieu. Naast onze collectie armaturen, dus de badkamerspots zelf, bieden we ook verschillende led-lichtbronnen. Wist u dat deze lampen tegenwoordig in verschillende kleuren beschikbaar zijn, u bepaalt dus zelf of u voor koel of warm licht gaat. En voor extra luxe in de badkamer, kunt u ook kiezen voor dimbare spots. Heel prettig bij een ontspannende bad, muziekje, misschien een glaasje wijn... laat het weekend maar beginnen.

Op- of inbouw

Op deze pagina’s vindt u alle opbouwspots die geschikt zijn voor de badkamer. Gaat u de badkamer verbouwen, overweegt u dan eens inbouwspots. Deze led-spots worden weggewerkt in het plafond of in de wand, heel mooi strak. En voor het randje dat wel zichtbaar is, heeft u nog ruime keuze; wit, zwart of zilverkleurig, rond of vierkant. Ons assortiment wordt iedere paar weken uitgebreid met nieuwe modellen. Wij vinden het belangrijk, om naast een mooie basis, altijd de nieuwste technieken en ontwerpen op te nemen in de collectie. Wat we daarnaast ook belangrijk vinden is de laagsteprijsgarantie die we onze klanten geven. Voor kwaliteit hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. En voor het verzenden hoeft u helemaal niks te betalen, dat doen wij.