• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Huisnummerverlichting

Een buitenlamp met huisnummer is de kers op de taart. Het geeft uw huis een luxer aanzicht en het is prettig voor postbodes en bezoekers die in het schemerdonker uw voordeur zoeken. In de collectie op deze pagina vindt u verschillende huisnummerverlichtingen. Het zijn complete elementen, waar zowel ruimte voor het huisnummer is als dat de lamp in verwerkt is. Dit geeft een mooi geheel dat de voorkant van uw woning compleet maakt. Alle producten uit onze assortiment hebben de laagsteprijsgarantie en worden gratis verzonden.

Alle 11 artikelen getoond.

Led-verlichting

De led-verlichting bestaat al sinds de vroege jaren zestig, toen werd het vooral gebruikt in lampjes bij schakelaars. Het was destijds nog niet ver genoeg ontwikkeld om voor grotere verlichting te zorgen. Toen led in het laatste decennium van de vorige eeuw wel geschikt werd als bron voor armaturen, was het licht vaak nog erg kil. Gelukkig is dat vandaag de dag een ander verhaal. Led-verlichting is een prettige lichtbron, voor binnen en voor buiten. Onze huisnummerlampen met verlichting zijn zeer geschikt voor deze duurzame vorm van verlichten. Dat is prettig, omdat de lamp veel branduren maakt om uw huisnummer in het licht te zetten. De duurzaamheid zit hem in de lange levensduur van de lamp en in het lage energieverbruik. In de specificaties ziet u welke lamp passend is en u kunt deze ook direct meebestellen, dat is wel zo handig. Natuurlijk kunt u ook bij alle led-verlichting kijken, misschien heeft u meerdere lampen nodig op andere plekken in en om het huis.

Buitenlampen

Een huisnummer met licht is praktisch en mooi, net als de andere buitenverlichting in ons assortiment. Nu de tuinen steeds meer een verlenging van de leefruimte aan het worden zijn, is er ook steeds meer aandacht voor tuinmeubilair, aankleding en accessoires. Tuinlampen laten de buitenruimte echt stralen. Praktisch als u laat thuiskomt of vroeg van huis gaat, maar ook als het vuilnis even aan straat gezet moet worden. Voor de warmere zomeravonden is sfeervol licht in de loungehoek of onder de overkapping heel gezellig. Buitenlampen met huisnummers zijn nog maar het begin, laat u inspireren in deze webshop of kom naar onze showroom in Sliedrecht.