Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.

Buitenverlichting - tuinverlichting

Tuinverlichting brengt licht in de duisternis. Tuinverlichting geeft meerwaarde aan uw huis. Wanneer de avonden donkerder worden zorgt tuinverlichting voor gezelligheid. Tuinverlichting is ook van invloed op het ruimtelijk effect van uw woning. Door de tuinverlichting wordt het donkere “onbekende” van de tuin verbroken en lijkt de tuin meer op de gaan in uw woonkamer.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

142 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 106 producten

Tuinverlichting biedt sfeer

Tuinverlichting is niet alleen functioneel. Natuurlijk brengt tuinverlichting licht in uw duisternis maar daarnaast brengt tuinverlichting ook sfeer mee. Met de juiste tuinverlichting kunt u romantische taferelen laten ontstaan. Leuk voor de donkere maanden in het jaar maar ook voor de langere, zwoele zomeravonden.

De mogelijkheden van tuinverlichting

Tuinverlichting is er in vele soorten en maten. Tuinverlichting is de verlichting die daadwerkelijk geschikt is voor gebruik in de tuin. Dat kan een lantaarn of grondspot zijn maar ook hanglampen zien we steeds vaker, bijvoorbeeld voor onder de overkapping. Tuinverlichting was vroeger standaard voorzien van gloeilampen maar dat komt nog maar zelden voor. Solar tuinverlichting deed jaren geleden zijn intrede al maar over de werking zijn de meningen verdeeld. Solar tuinverlichting brandt vaak maar een paar uurtjes en heeft de zon nodig om van energie te worden voorzien. Minder handig in lange, donkere dagen.

Led tuinverlichting

Tuinverlichting led zien we steeds vaker. Led tuinverlichting is zeer zuinig in gebruik en staat bekend om zijn lange levensduur. Soms is tuinverlichting voorzien van ingebouwd led. Dat is zo duurzaam dat u er jaren gebruik van kunt maken zonder dat het led kapot zal gaan. Tuinverlichting met vervangbaar led is ook een goede optie. Mocht de tuinverlichting stuk gaan dan is deze eenvoudig te vervangen door een nieuwe led lichtbron.

Tuinverlichting wandlampen

Een tuinverlichting wandlamp is handig te plaatsen. Op een schutting of muur is altijd wel plaats voor wandlamp tuinverlichting. Er zijn verschillende soorten wandlampen als tuinverlichting. Sommige schijnen omhoog, andere naar beneden maar ook een combi van beide is mogelijk. Door de wand uit te lichten lijkt de ruimte groter te zijn dan deze in werkelijkheid is.

Tuinverlichting en de IP-waarde ervan

Als u tuinverlichting koopt is het belangrijk dat deze voorzien is van een hoge IP-waarde. Een IP-waarde geeft de waterdichtheid aan en waarborgt dus de levensduur en veiligheid van het gebruik van uw tuinverlichting. Voor tuinverlichting is een IP-waarde van 44 of hoger wenselijk. Alleen met een hoge IP- waarde bent u ook zeker van een langere levensduur van de lichtbronnen die in het armatuur zitten.

Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.