• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Tuinverlichting

De tuin mag gezien worden, het is de laatste jaren echt een belangrijke leefruimte geworden en krijgt daarom ook de nodige aandacht. Naast al het mooie tuinmeubilair, de overkappingen en de buitenkeuken is er ook veel keuze in accessoires, zoals tuinverlichting. De lampen voor een tuin bestaan natuurlijk al heel lang en waren altijd vooral praktisch. Dat praktische karakter is niet verloren gegaan, maar het element sfeer is toegevoegd. Dat zie je vooral in de vormgeving; er is ruime keuze in stijlen, materialen, vormen en kleuren. Zo kiest u de tuinverlichting die mooi aansluit bij de tuin en uw favoriete stijl.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

93 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 57 producten

Online bestellen

In onze prachtige collectie vindt u voor ieder wat wils. Alle buitenverlichting bestelt u eenvoudig via deze webshop. Onze grote voorraden maken snelle levering mogelijk en onze voorwaarden garanderen gratis levering. Het bestelproces is snel geregeld en binnen een paar dagen heeft u de lamp van uw keuze in huis. Om die mooie tuinlamp te bestellen hoeft u geen account aan te maken, dat kan gewoon als gast. Wij vragen minimale gegevens, net genoeg om uw bestelling op te sturen. En de gegevens die we hebben, daar gaan we uiteraard zorgvuldig mee om. Betalen kan snel en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving.

Lampen voor de tuin en het huis

De tuinlampen doen niet onder voor de lampen voor het interieur. Bij Rietveld Licht geloven we namelijk dat kwaliteit, praktisch nut en mooie vormgeving prima samengaat. Bent u op zoek naar een lamp voor de tuin, maar houdt u ook van mooie binnenverlichting? Kijkt u dan eens in onze collectie. Net als bij de buitenverlichting kunt u gebruik maken van het selectiemenu bovenaan de pagina. In dat menu kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat u snel een overzicht op maat ziet. Laat u inspireren en uw huis en tuin stralen.