• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële kapstokken

Een stoere entree vraagt om een industriële kapstok, een exemplaar waarmee u een statement maakt. Uitgevoerd in materialen die men veel ziet in deze rauw woonstijl, zoals metaal en verweerd hout. In ons assortiment vindt u diverse soorten industriële kapstokken, soms vrij strak en modern, bij andere ligt het accent meer op het verweerde. Alle kapstokken zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Dat is wel zo fijn als de hele familie of de complete vriendenclub een keer op bezoek is. En als er wat minder jassen aan hangen is dat geen enkel probleem, want deze kapstokken mogen gezien worden.

Alle 6 artikelen getoond.

Industriële woonstijl

Overgewaaid uit grote steden als Berlijn, New York en Londen, voelt de industriële interieurstijl zich thuis in menig Nederlandse huishoudens. De vele kanten die men op kan met deze stijl, maken dat veel mensen zich er zeer prettig bij voelen. In sommige huishoudens is de stijl doorgevoerd tot in de puntjes, veel vintage stukken, baksteen, metaal, beton en verweerd hout voeren de boventoon. In andere interieurs vullen de industriële elementen een strakke woonstijl aan of past het juist mooi bij een lichte, Scandinavische basis. De veelzijdigheid zal zeker ook de populariteit verklaren. En als u ook kiest voor industrieel, begin dan direct in de entree met een kapstok. Een goed begin is immers het halve werk.

Bijpassende verlichting

Oog voor detail maakt een interieur echt af. Een industriële kapstok hangt natuurlijk prachtig aan zo'n oude, bakstenen muur. Heeft u die nou niet voorhanden, dan is het doortrekken van de stijl in de verlichting ook heel mooi. In ons assortiment vindt u vele industriële verlichting, voor binnen maar ook voor buiten. In onze showroom in Sliedrecht kunt u deze allemaal bekijken of u bestelt het direct online.