• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kapstokken van metaal

Metaal is een veelzijdig materiaal. Het kan een moderne, strakke uitstraling hebben, maar het past ook prima in een meer industriële look. In onze collectie metalen kapstokken vindt u vele varianten, sommige exemplaren geheel uit metaal, andere gecombineerd met een ander materiaal, zoals hout. Een goed begin is het halve werk en deze maken dat uw entree gezien mag worden. Dat geldt niet alleen voor woonhuizen. De kapstokken uit ons assortiment passen ook prima in een zakelijke omgeving, zoals een wachtkamer of een kantoorruimte. Ze zijn geschikt voor vele jassen en zien er ook mooi uit als ze niet behangen zijn.

Alle 12 producten getoond.

Diverse kapstokken

Bent u op zoek naar een specifiek metaal, zoals RVS, kijk dan bij de RVS-kapstokken. Vanuit het complete assortiment kapstokken kunt u filteren op stijl, materiaal of kleur. U maakt simpelweg gebruik van het selectiemenu bovenaan de pagina. Wat alle modellen gemeen hebben is dat het wandkapstokken zijn. Een staande kapstok ziet er misschien wel mooi uit en staat ook snel, maar in de praktijk blijkt het vaak meer een sta in de weg. Hij neemt veel ruimte in beslag en wil nog wel eens omvallen. Een wandkapstok is praktischer en minstens zo mooi. Bij al onze producten zit een duidelijke handleiding, zodat u ze eenvoudig zelf kunt monteren.

Metaal in uw interieur

Metaal kent vele verschijningsvormen en het is een prachtig materiaal om te gebruiken in het interieur. Van brocante tot modern, van vintage tot industrieel; er is altijd een plek voor metaal. Kiest u enkel voor die metalen kapstok of wil u het op meer plekken in uw woonruimte terug laten komen? Naast kapstokken bieden we een zeer uitgebreide collectie verlichting. U vindt daar lampen van diverse metalen, zoals brons, RVS, messing, aluminium. Prachtig om het door te voeren en zo eenheid in het interieur te creëren. Laat u inspireren, hier in de webshop of in onze showroom in Sliedrecht.