• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

RVS kapstokken

Een strakke look, passend in een modern interieur. RVS-kapstokken maken de entree helemaal af. In deze collectie vindt u verschillende modellen, de een wat strakker, de ander iets speelser. Het materiaal laat zich mooi combineren met andere materialen, zoals beton en hout. De RVS-kapstokken passen niet alleen mooi in een woonhuis, ze staan ook prachtig in een zakelijke omgeving, zoals een wachtkamer of een kantoorruimte. De modellen zijn geschikt voor vele jassen en mantels, maar zien er ook heel mooi uit op een zomerse, jasloze dag. Profiteer nu van de aantrekkelijke prijzen en de gratis verzending.

Alle 10 artikelen getoond.

Wandkapstok RVS

Een staande kapstok kan er heel mooi uitzien, maar het is in praktijk toch vaak wat onpraktisch. Hij is snel uit evenwicht gebracht en neemt vrij veel ruimte in beslag. Wandkapstokken zijn even iets meer werk om te bevestigen, maar als ze eenmaal hangen hebben ze alleen maar voordelen. Onze RVS-wandkapstokken zijn voorzien van een duidelijke handleiding. Zorgt u zelf voor goed bevestigingsmateriaal, dat past bij de wandkapstok, maar ook bij de soort muur waaraan deze bevestigd wordt. De RVS-wandkapstokken zijn voorzien van haken of een stang voor kledinghangers, soms ook beiden. Mocht u bijpassende kledinghangers nodig hebben, deze bestelt u ook hier.

RVS-verlichting

Een mooie entree is het halve werk. Kiest u voor een RVS-kapstok, dan is het mooi om het materiaal terug te laten komen in de verlichting. In onze webshop vindt u vele soorten verlichting, hier vindt u alle RVS-binnenverlichting. Om het helemaal af te maken kunt u ook kiezen voor buitenverlichting van hetzelfde materiaal. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie, tegen de laagsteprijsgarantie. Wilt u de verlichting graag eerst in het echt zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. U bent daar van harte altijd welkom, om een specifieke lamp te bekijken, inspiratie op te doen of u vrijblijvend te laten adviseren.