• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Moderne kapstokken

Het is fijn om uw interieur te laten stralen en een mooie entree draagt daar zeker aan bij. Als de hal een prettig welkom geeft, is de eerste indruk direct goed. In onze collectie moderne kapstokken vindt u diverse modellen en uitvoeringen. De functie staat voorop, maar wordt direct gevolgd door een mooie, eigentijdse vormgeving.

Alle 15 artikelen getoond.

Kapstok voor aan de muur

Een kapstok die aan de muur bevestigd kan worden, neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast biedt het juist wel vaak veel ruimte voor jassen en tassen. In dit assortiment vindt u kapstokken met haken of met een stang. Als u de jassen bij voorkeur aan kledinghangers ophangt, is een stang heel prettig, deze biedt ruimte voor vele jassen en mantels. Bij haken kunt u natuurlijk ook kledinghangers gebruiken, maar over het algemeen is dit minder praktisch en is het meer geschikt voor jassen die aan een lusje worden opgehangen. Bij verschillende modellen is er ook een plank voor hoeden of manden met sjaals. Heel praktisch als het allemaal bij elkaar bewaard kan worden.

Een complete entree

Een mooie, moderne kapstok, geeft de ruimte meer sfeer. We geven graag nog enkele andere tips om de entree zowel functioneel als sfeervol te maken. Zo is het altijd belangrijk om voor voldoende bergruimte te zorgen. Bekijk voor de aanschaf van spullen wat u nodig heeft in de gang en wat u er wilt bewaren. Staan de schoenen in de hal, zorg dan voor een schoenenkast waar ze allemaal in passen. Als u de ruimte heeft is een klein bankje om op te zitten als u de schoenen aandoet, ook heel prettig. De hal is ook een prima plek om kaartjes en reminders op te hangen. Een prikbord of magneetbord geeft daar de ruimte voor. Een spiegel is handig om nog even uw haar goed te doen voor u de deur uitgaat. En met een mooi behangetje of goede kleur verf zorgt u voor een fijn welkom. Trek kleuren of materialen door voor een mooi geheel. Zo is een rvs-lamp erg mooi bij een rvs-kapstok. Laat u inspireren door onze ruime collectie.