• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Lampenkappen van stof

In eerste instantie heeft verlichting een praktische functie, maar daarnaast kan het natuurlijk een echte sfeermaker zijn. Een stoffen lampenkap zorgt direct voor een stuk van die sfeer in huis. De stof filtert het licht op een hele prettige manier. Het licht wordt door de ruimte verspreid, zonder dat het zich opdringt. Onderstaande collectie stoffen lampenkappen is een prachtige verzameling van modellen van hoogwaardige kwaliteit. Maar omdat wij vinden dat u voor kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te betalen, bieden we de laagsteprijsgarantie. Daarnaast is het verzenden gratis, dus kijkt u snel welke lampenkap van stof binnenkort uw woning laat stralen.

Alle 27 artikelen getoond.

Uw voorkeuren

Naast stoffen lampenkappen bieden we nog vele andere soorten verlichting. Als het assortiment zo groot is, is het prettig als u gericht kunt zoeken. Bovenaan iedere pagina vindt u het selectiemenu. Hierin kunt u verschillende voorkeuren aangeven, op het gebied van stijl, materiaal en kleur (bijvoorbeeld mooie grijze lampenkappen), maar ook technische specificaties, zoals de fittingmaat en de lichtbron. En bent u op zoek naar een lamp die dimbaar is, gebruik dan die optie, want die is er ook. Het is overigens heel mooi bij een stoffen lampenkap, een dimbare lichtbron. Zo laat u de mooie kenmerken van de stof, het filteren van het licht, nog beter naar voren komen.

Lampen van stof

Als u op zoek bent naar een stoffen lampenkap bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ook een grote collectie stoffen lampen. Hierin vindt u verschillende vormen; rond, ovaal, vierkant. Selecteer in het selectiemenu uw voorkeur. Heeft u de passende lamp gevonden, u bestelt hem eenvoudig online. Mocht u hem graag eerst in het echt willen zien, dan kunt u terecht in onze showroom in Sliedrecht. U bent van harte welkom.