• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Houten lampen

Een houten hanglamp past helemaal in de stijl van nu. Er is veel aandacht voor design, maar ook duurzaamheid is belangrijk. Door te kiezen voor houten lampen creëert u een warme sfeer en dit zorgt voor een stijlvol interieur. Door ons overzicht in verschillende hanglampen kunt u gemakkelijk een keuze maken.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Hout
  • op vooraad
  • niet op voorraad

106 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 70 artikelen

Een houten hanglamp is niet alleen trendy maar ook erg duurzaam. Ondanks hun eenvoudige uiterlijk, zijn ze toch bijzonder warm en sfeervol. Daarnaast bezit het een huiselijk karakter. Een houten hanglamp is niet milieubelastend en past juist bij de trends van dit moment. De consument heeft steeds vaker voorkeur voor spaarlampen en led verlichting. Als u op zoek bent naar een optimale milieuvriendelijke combinatie kunt u ook kiezen voor houten hanglampen!

Een houten hanglamp en meer

Wanneer u heeft gekozen voor een houten hanglamp, kunt u deze stijl doorvoeren in de rest van het interieur. Denk bijvoorbeeld aan een vloerlamp. Hout is in deze categorie ook prachtig, een vloerlamp van hout uitvoering is even stijlvol als eigentijds. Uitgewerkte tafellampen van hout hebben hetzelfde effect. Ze passen bij een houten tafel, maar ook juist bij tafels van staal, beton of kunststof staat de tafellamp van hout erg goed! Door deze lampen te combineren met een houten hanglamp vormt alles een mooi geheel.

Duurzaam werken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. En dit begint met een duurzame werkplek. Hier kunt u laten zien dat u duurzaamheid ook belangrijk vindt. Ook hier kunt u dus gebruik maken van een houten hanglamp maar ook een houten bureaulamp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u geen gebruik maken van hanglampen dan is een plafondlamp van hout een goed alternatief. Zo verlicht u in één klap de ruimte en kunt u de verlichting aanvullen met een bureaulamp van hout. Vaak heeft een werkplek niet genoeg verlichting met alleen een plafondlamp en is een bureaulamp een goede aanvulling. Hout in de verlichting geeft daarnaast een huiselijke en warme sfeer, iets dat met andere materialen vaak wat moeilijker te creëren is.

Houten hanglamp voor overal

Zoals u ziet is een houten hanglamp thuis op iedere plek. Van de eetkamer tot de woonkamer, en van de kinderkamer tot op kantoor. Met hippe houten lampen kleedt u een ruimte aan en bent u ook nog eens duurzaam bezig. Voeg hier bijvoorbeeld verschillende lichtbronnen toe, en u heeft uw eigen stijl ontwikkeld. Een win-winsituatie denken wij!