• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële Lamp voor de Eettafel

Het hart van het huis, de eettafel, vraagt om mooie verlichting. Een lamp die past bij de sfeer in de woning en die natuurlijk goed licht geeft. Men ziet vaak industriële lampen boven de eettafel en deze stoere statements hebben ook een plekje in onze webshop verdiend. Industriële verlichting is niet alleen mooi in een huis met vele industriële elementen, maar ook in een landelijk, Scandinavisch of modern interieur mag deze blikvanger er zijn. In ons assortiment industriële lampen voor boven de eettafel vindt u grove modellen en wat fijnere interpretaties. De materialen zijn veelal metaal en beton, lekker stoer!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

225 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 189 producten

Kwaliteit voor fijne prijzen

Op de tweedehandsmarkt is een ruim aanbod aan industriële lampen. Mooi, maar soms erg prijzig, bovendien zijn niet alle lampen geschikt voor moderne lichtbronnen, zoals led. In ons assortiment vindt u enkel nieuwe lampen, een industriële look met top-kwaliteit. De industriële eetkamerlampen zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat kwaliteit voorop staat betekent niet dat u de hoofdprijs betaalt. Wij garanderen de laagsteprijsgarantie en u betaalt niets voor verzending. En als u kiest voor led-verlichting dan kiest u wederom voor lage kosten. Deze lichtbronnen zijn goed voor het milieu én voor uw portemonnee. De lange levensduur en het lage energieverbruik, maken led tot een veelgebruikte optie.

Industriële lampen in uw hele woning

Het is mooi om de verlichting op elkaar af te stemmen. Kiest u voor een industriële hanglamp boven de eettafel, ga voor verlichting in de woonkamer in diezelfde stijl. In het assortiment industriële verlichting, vindt u ook wandlampen, bureaulampen en staande lampen. Mooi om de lijn door te voeren. Wilt u de lampen graag eerst in het echt zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht.