• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Hanglampen voor de Eettafel

De eettafel is in veel huishoudens een centrale plek; er wordt natuurlijk gegeten, maar ook geborreld, huiswerk gemaakt, gewerkt, geknutseld en koffie gedronken. Een goede hanglamp boven de eettafel zorgt voor het juiste licht en is een mooi element dat de ruimte afmaakt. Kiest u voor een hanglamp in de stijl van de rest van het interieur of gaat u voor een gedurfd contrast? Waar u ook voor gaat, bij Rietveld Licht vindt u altijd wat u zoekt. Het ruime assortiment zorgt dat er voor ieder huis een passende lamp is. En wat ook zo mooi passend is, zijn de vriendelijke prijzen, tegenover de goede kwaliteit.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

590 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 554 artikelen

Ruime keuze

Loopt u ook weleens door uw wijk als het gaat schemeren, en kijkt u dan net als wij ook stiekem even naar binnen in de huizen van uw buurtbewoners? Het is zo leuk om die grote verscheidenheid aan interieurs te zien. Een huis wordt pas echt een thuis als er gekozen wordt voor een eigen stijl en verlichting maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Hanglampen boven de eettafel springen vaak in het oog en verdienen dus ook wat extra aandacht. Weet u al waar u naar zoekt? Houdt u van industrieel of kiest u liever voor een klassieke of eigentijdse kroonluchter? Gaat u voor eenvoud of houdt u meer van design? En welke materialen spreken u aan? Hier vindt u in ieder geval een heel ruim aanbod en u bent ook altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht, daar kunt u alle verlichting in het echt zien.

Hanglampen boven de eettafel en op andere plekken

Een hanglamp is de ideale verlichting als u goed en centraal licht nodig heeft. Uiteraard bieden we vele varianten die dimbaar zijn, ideaal voor een gezellig etentje, maar doorgaans is helder licht gewenst in de eethoek. Hanglampen zijn ook op andere plekken in uw huis heel mooi en functioneel. Zo kan het, zowel in functie als vorm, een goede optie zijn voor de entree. U wilt hier graag een fijne sfeer neerzetten en ook goede verlichting hebben (want waar had u die sjaal ook alweer gehangen?). Ook in de slaapkamer voelt de hanglamp zich helemaal op zijn plek. Als u kleren uitzoekt, het bed verschoont of de schone was terug in de kast legt, is goed licht hard nodig. Maak van de nood een deugd en kies ook meteen voor een mooi exemplaar dat uw slaapkamer doet stralen.