• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Industriële Hanglampen

Wie jaren geleden dacht dat een industrieel interieur een trend van voorbijgaande aard was, heeft het mis. Industrieel is goed verankerd binnen de woonstijlen en wordt moeiteloos gecombineerd met andere sferen. Industriële hanglampen zijn wellicht het populairste item binnen deze woonsmaak. Het zijn vaak grote lampen met een duidelijk karakter, perfect om een statement te maken. Er zijn mooie vintage lampen in omloop, maar deze zijn niet altijd eenvoudig te verkrijgen en vaak nog erg prijzig. Wij hebben de mooiste nieuwe exemplaren verzameld; stoer, van goede kwaliteit en voor een fijne prijs.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

119 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 83 producten

Diverse materialen en stijlen

De ene industriële lamp is de andere niet. Onze industriële hanglampen komen in verschillende stijlen en in diverse materialen. Zo hebben we exemplaren van metaal, messing, aluminium, betonlook en brons. Allemaal stoere lampen, sommige wat lichter van ontwerp, de ander een stoere eyecatcher. De meeste lampen zijn uitgevoerd in zwart of grijstinten, maar als uitgesproken kleuren beter bij uw interieur passen, dan zit u hier ook goed. De industriële hanglampen van Rietveld Licht voelen zich thuis in vele interieurs.

Hanglampen en andere industriële verlichting

Het is mooi als er in de verlichting in uw huis een lijn zit, zeker als het dezelfde ruimte betreft. Als u kiest voor een hanglamp in industriële uitvoering, dan is een spot, leeslamp of plafondlamp in dezelfde stoere stijl een goede partner. Hier vindt u het complete overzicht industriële lampen voor binnenshuis. De laatste jaren zien we ook steeds vaker dat de sfeer binnen, wordt doorgetrokken naar buiten. Een vloer die doorloopt, een buitentafel van hetzelfde materiaal als binnen gebruikt wordt en een kleurenschema dat terugkomt. Verlichting mag natuurlijk niet ontbreken in deze doorgetrokken lijn. Industriële buitenverlichting is er in diverse uitvoeringen, geschikt voor verschillende doeleinden. Maak van uw leefruimte één geheel, in uw eigen stijl.