• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Koperen hanglampen

De plek boven de eettafel verdient een echte eyecatcher. Een koperen hanglamp geeft de eetkamer dat extra’s. Of past het mooie roodachtige metaal juist goed bij de hal of op de slaapkamer? Wie kiest voor een koperen lamp , kiest in ieder geval voor iets speciaals. Er zijn veel lampen, van andere materialen, die een nederige plek in het interieur innemen. Koper vraagt de aandacht, soms enigszins subtiel, maar weet zichzelf altijd in de spotlight te zetten. Een tijd lang was koperkleur een trend in het interieur, deze trend is op zijn retour, wat overblijft zijn de echt mooie ontwerpen. Rietveld Licht heeft ze voor u op een rij gezet.

Alle 21 artikelen getoond.

Diverse stijlen

Het mooie van koper is dat het zich moeiteloos mengt in diverse interieurstijlen. De rode kleur past prachtig in een klassieke of romantische stijl, maar matcht ook een heel mooi in een modern interieur. Ook in de Scandinavische woonkamers vormt het koperrood een prachtig accent. En het verspreidt een warme gloed, zelfs als de lamp niet brandt. Het materiaal combineert doorgaans zeer goed met andere materialen en kleuren. In ons assortiment vindt u diverse koperen hanglampen, van modern design tot authentiek orientaals.

Hanglampen en andere koperen verlichting

Houdt u van contrasten of vindt u het mooier als een bepaalde stijl, kleur en materiaal wordt doorgetrokken? Wij kunnen iedere goede en persoonlijke uitvoering waarderen en we begrijpen dat die doorgaande lijn voor veel mensen en veel interieurs heel fijn werkt. In dit overzicht vindt u allerlei koperen en koperkleurige verlichting. Van tafellamp tot spotje, van bureaulampen tot staande lampen. Wilt u de lampen eerst even gezien hebben? In Sliedrecht hebben we een ruim opgezette showroom, waar onze brede collectie in een huiselijke omgeving wordt getoont. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.