• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Vloerlampen met brons

Trends komen en gaan, maar sommige zijn echte blijvers. Brons in het interieur is hier een mooi voorbeeld van; het is een sjiek materiaal, maar oogt ook hip. Het is modern, maar met een vleugje vroeger. Een vloerlamp in bronzen uitvoering geeft een mooie touch aan uw interieur en laat uw huiskamer stralen.

Populair

Alle 17 artikelen getoond.

Diverse bronzen vloerlampen

Wij beperken ons niet graag in stijl, we vinden namelijk dat ú de stijl mag bepalen. Wat past mooi in uw interieur en hoe versterkt u de sfeer? Houdt u meer van modern, een antiek-look of juist heel basic? Al die stijlen, en meer, vindt u in ons assortiment. Heeft u in ons aanbod een mooie bronzen vloerlamp gezien, bij de omschrijving kunt u zien of deze functioneel ook aan uw eisen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld een vloerlamp van brons met dimmer? Geen probleem, deze hebben we, maar niet alle lampen zijn dimbaar. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen graag.

Combineren en contrasteren

Brons is prachtig in combinatie met andere materialen, zoals beton of hout. Het contrast laat de eigenschappen van de verschillende materialen nog meer naar voren komen. Combineer die vloerlamp van brons dus eens met een tafellamp in een houten uitvoering. Of kies voor contrast in kleur en maak een statement met een stoere zwarte tafellamp. In onze showroom in Sliedrecht kunt u alle lampen zien, dat is soms even net wat prettiger. Er zijn daar sfeervolle huiskameropstellingen, waardoor u een goed beeld krijgt wat een lamp kan doen voor een interieur.

Rietveld Licht

Sinds 1955 is Rietveld Licht de toonaangevende verlichtingspecialist. Waar u kiest voor uw eigen stijl, waken wij op onze beurt over kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en service. Wij geloven dat er voor ieder interieur, voor iedere Nederlander een perfecte lamp is. De lamp die uw interieur in de spotlight zet en van uw huis een thuis maakt.