• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Koperen Lampen

De juiste lampen zijn van essentieel belang om de perfecte sfeer en stijl in uw huis te kunnen creëren. Verlichting is er in vele stijlen. Ook speelt de materiaalsoort daarin een rol. Koper is een voorbeeld van een materiaalsoort die we kennen in de verlichting. Koperen lampen zijn tijdloos en zien we altijd in ons assortiment.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Koper
  • op vooraad
  • niet op voorraad

46 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 10 artikelen

Koperen lampen voor een sfeervolle verlichting!

Koperen lampen zijn perfect voor wie in huis een gezellige, warme sfeer wil creëren. Koperen lampen geven een warme uitstraling en zijn goed toepasbaar met vele kleuren en materiaalsoorten.

Koper of koperkleurige lampen?

Koperen lampen zijn er in vele stijlen en afmetingen. Echte koperen lampen zien we bijna niet meer. De koperprijs is erg duur en koper vergt veel onderhoud. Meestal zien we koperkleurige lampen in plaats van echte koperen lampen. Zo blijft de prijs voor de klant betaalbaar. Koperkleurige lampen kunnen dus gemaakt zijn van andere materiaalsoorten maar de indruk wekken dat ze van koper gemaakt zijn.

Trends in koperkleur

Koper is momenteel een echte trend. Vooral de roodkoperen lampen zijn hipper dan ooit. Een lamp in roodkoper is vaak warm van uitstraling en modern qua vormgeving. Denkt u eens aan een roodkoperen booglamp of een tripodlamp in roodkoper. Deze koperen lampen geven een warme uitstraling in uw woonkamer en passen in het trendbeeld van nu.

Tafellamp koper

U hoeft niet altijd te kiezen voor een grote lamp als sfeermaker. Ook een tafellamp in roodkoper kan al zorgen voor sfeer en gezelligheid. Zowel in moderne als meer klassieke modellen vindt u tafel- en bureaulampen in roodkoperen kleur. Wilt u verzekerd zijn van een warme toevoeging in uw interieur? Kiest u dan voor lampen in een roodkoper kleur.