• Laagste prijsgarantie
  • Voor 11:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kroonluchters

Een kroonluchter verdient een prominente plek in uw huis. Een ruime, hoge hal of vide krijgt een extra ruimtelijk gevoel met een mooi exemplaar. Of hang hem boven de eettafel waar hij kan stralen. De kroonluchter is, met zijn diverse looks, niet enkel voorbehouden aan een klassiek interieur. Juist in een modern of basic inrichting is het een ware eyecatcher. Rietveld Licht verzamelt de mooiste exemplaren, van klassiek tot modern. Kwaliteit staat voorop, maar we zorgen dat al onze verlichting betaalbaar is. Zo is het voor iedereen mogelijk om het interieur helemaal af te maken met prachtige lampen.

Alle 6 producten getoond.

Verschillende designs

De klassieke kroonluchter is een waar icoon. De kristallen pegels die het licht weerkaatsen, de armen die de lampen, of vroeger kaarsen, dragen. Vandaag de dag zijn er vele varianten op de klassieker. Zo wordt de kroonluchter van kristal onder een kap geplaatst, of in een ander materiaal uitgevoerd. Er zijn ook modellen die een ruimere interpretatie geven en het klassieke beeld bijna helemaal loslaten. Er zijn kroonluchters die juist heel modern zijn of industrieel. De vele armen is wat de verschillende soorten verbindt. Ook in het Dutch Design zijn er al verschillende hedendaagse kroonluchters langsgekomen. Prachtige ontwerpen die moeiteloos in een modern interieur passen. Denk aan de flessenlamp of de industriële spinnenlamp. In dit assortiment vindt u vast een kroonluchter die perfect past in uw woning.

Kroonluchters en meer

Rietveld Licht is dé verlichtingsspecialist, al sinds 1955. In 2006 hebben we de webshop geopend. Naast kroonluchters verkopen we natuurlijk vele andere verlichting; mooie hanglampen, staande lampen, tafellampen en vele andere verlichting. Iedere ruimte in uw huis kan mooi en functioneel worden aangekleed met onze verlichting, maar daar stopt het niet…. Met ons assortiment buitenverlichting laten we ook uw tuin stralen. Kijkt u maar eens in deze webshop, u filtert eenvoudig op kleur, stijl, materiaal en andere variaties. Online winkelen is heel makkelijk, maar soms is het prettig om uw aankoop eerst even te zien en te voelen. In onze showroom in Sliedrecht vindt u vrijwel het gehele assortiment en kunt u op uw gemak rondkijken. Wij heten u graag van harte welkom.