Hanglampen - Kroonluchters

Op zoek naar een kroonluchter die past in het interieur van uw woning? Bij RietveldLicht bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod kroonluchters die u ook online kunt bestellen. Onze kroonluchters variëren in afmeting, stijl en prijs.

Moderne kroonluchters voor moderne persoonlijkheden

Soms hoort men wel eens zeggen dat in een moderne woning geen kroonluchters zouden passen. Niets is minder waar. Ook in moderne interieurstijlen wordt vaak gebruik gemaakt van een kroonluchter. Tegenwoordig zijn er ook moderne kroonluchters welke strakker zijn vormgegeven maar toch zorgen voor een bijzondere sfeer. Als u de oudere sfeer een klein beetje wilt toevoegen dan is dat eenvoudig door gebruik te maken van kaarslampen, filament lampen of kooldraadlampen. Hip, authentiek en modern: met onze kroonluchters valt het allemaal te combineren in één enkele ruimte.

Chroom, witte of zwarte kroonluchter? Voor ieder wat wils

In ons assortiment vindt u vele kleuren en stijlen kroonluchters. Of het nu gaat om een witte, een zwarte, een houten of een chromen kroonluchter, wij hebben een groot assortiment kroonluchters. Het armatuur is, ongeacht de kleur, telkens met de grootste zorg samengesteld. Of de kroonluchter nu met een metalen ketting of met een trendy strijkijzersnoer wordt opgehangen maakt niet uit: de kroonluchter zal hoe dan ook een aandachtstrekker zijn in uw woning waar ook bezoekers vol bewondering en enthousiasme naar zullen kijken.

Een kristallen kroonluchter: voor wie het allemaal iets uitbundiger mag zijn

Een kristallen kroonluchter online bestellen kan ook bij ons. Kristal doet denken aan luxe. Waarom dit dan niet uitstralen in uw eigen woning? Wij hebben kroonluchters ter beschikking die voorzien zijn van kristallen pegels of hoogwaardig K9-kristal. Het gaat stuk voor stuk om echte sfeermakers met een rustieke, rustgevende en romantische uitstraling. Wilt u rustiek, modern en romantisch combineren in een enkel model: overweeg dan onze sfeervolle kroonluchters met strakke kap en kristallen of glazen afwerking.