• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kroonluchters

Een kroonluchter verdient een plek in uw huis. Of eigenlijk verdient uw huis een kroonluchter. Want een kroonluchter laat uw huis stralen. Een grote kroonluchter in een vide, in een grote hal of boven een eettafel, de kroonluchter kan eigenlijk overal. Zelfs in een slaapkamer, als daar ruimte voor is natuurlijk. Of kies een kleine kroonluchter. Ook dat kan en past vast ook in uw slaapkamer! En dat zo’n luster alleen in een klassiek interieur hoort, is echt allang verleden tijd. Moderne kroonluchters passen in elke woonstijl. Een zwarte kroonluchter is in een basic interieur een ware eyecatcher, maar past ook in een industriële woonstijl. Op zoek naar een kroonluchter 'landelijk'? Denk dan eens out of the box en kies voor een beige spinlamp; een moderne kroonluchter in een warme en stijlvolle kleur. De kroonluchter heeft veel verschillende gedaantes. Kijkt u zelf maar eens en laat u verrassen.

Alle 5 artikelen getoond.

Moderne kroonluchters

Is een kroonluchter modern? Absoluut! Misschien denkt u meteen aan de klassieke kroonluchter met kristallen pegels. Hartstikke mooi, nog steeds. Zelfs in een modern interieur. Maar er zijn nu varianten op de kroonluchter, die het klassieke beeld helemaal los hebben weten te laten. Knap, want hoewel deze lampen heel modern zijn, doen ze ons nog steeds denken aan een kroonluchter. Een houten kroonluchter, kroonluchters met meerdere strakke armen van metaal waarbij de led filament lampen de hoofdrol spelen. Zo’n kroonluchter ‘modern’ past zelfs in een industriële woonstijl. Nog zo’n stoere kroonluchter: de spinlamp. En waar we voorheen een gouden kroonluchter zagen, zien we nu een beige spinlamp. Nog steeds chique en stijlvol, maar dan in een modern jasje. En het leuke is, dit soort design kroonluchters doen het ook hartstikke goed in een klassiek interieur.

Zwarte kroonluchter

Een kroonluchter in het zwart? Ja, mooi! Met strakke armen en led filament lampen, of met mooie rookglazen of toch een zwarte spinlamp? De zwarte kroonluchter geeft karakter aan een basic interieur en is het puntje op de i in industriële woonstijl. Niet alleen prachtig om te zien, ook heel praktisch. Want met zijn vele lichtpunten bent u gegarandeerd van voldoende licht. En zo’n stoere spinlamp heeft ook nog eens verstelbare armen, waardoor het licht eenvoudig te richten is. Zo komt het licht precies daar waar u het hebben wilt. Mooi en functioneel dus, daar houden we van.