• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Moderne Kroonluchters

We zien ze steeds vaker; moderne kroonluchters. Moderne kroonluchters zijn hanglampen die geïnspireerd zijn op de klassieke kroonluchter zoals we die allemaal wel kennen; grote hanglampen met meerdere armen en het liefst vol met pegels. Kroonluchters in een moderne stijl hebben daarin tegen een minimalistisch design, met strakke armen en in plaats van de pegels, spelen de lichtbronnen de hoofdrol. Of het mooie design van de lamp zelf. Het mooie aan de moderne kroonluchter is dat dit type hanglamp in elke woonstijl past. Juist in een klassiek interieur hangt een moderne kroonluchter op zijn plek. Ook fijn: door de vele lichtpunten geeft de moderne kroonluchter veel en verspreid licht. De kroonluchter is, in klassieke of moderne jas, altijd het stralende middelpunt.

Alle 5 artikelen getoond.

Kroonluchter modern

Op zoek naar een kroonluchter modern? Dat begrijpen we. Want een moderne kroonluchter is een echte eyecatcher boven de eettafel of in een grote hal. In ons assortiment vindt u verschillende moderne kroonluchters die zowel boven ronde als rechthoekige eettafels weten te stralen. Het zijn grote lampen, met veel led lampen. Ze zijn hierdoor niet alleen indrukwekkend om te zien, ze geven ook indrukwekkend licht. De moderne kroonluchter wordt ook wel spin lamp, spinlamp of spider lamp genoemd. Door die vele armen natuurlijk.

Moderne kroonluchter zwart

Een moderne kroonluchter in het zwart maakt elk interieur instant stijlvol. De zwarte kleur geeft de moderne kroonluchter een luxe touch. De zwarte moderne kroonluchter straalt elegantie uit en precies dat maakt deze grote hanglamp tot een favoriet. Elegant, met een knipoog naar de klassieke kroonluchter. Prachtig in een modern interieur. Met zo’n blikvanger heeft de eettafel niet veel meer nodig om het middelpunt van het huis te zijn!