Hanglampen - Touwlampen

Een absolute trend in elk interieur is de touwlamp. De hanglamp is gemaakt van touw en vanwege zijn natuurlijke, eenvoudige vormgeving laat een touwlamp zich goed combineren in elke interieurstijl. Het touw dat gebruikt wordt voor touwlampen is meestal dik gedraaid en doet denken aan het klimtouw van de gymzaal.

Een touwlamp voor interieur

Dit klimtouw was vaak erg zwaar en liet zich lastig vormgeven. Het touw van onze touwlamp is echter van soepele kwaliteit waardoor de vormgeving gemakkelijk is aan te passen naar eigen creatieve ideeën.

Touwlamp voor diverse doeleinden

Een touwlamp laat zich gebruiken voor vele toepassingen in het interieur. Door de lange lengte van 2,5 meter kunt u de touwlamp zelf maken tot wat u wilt. In een vide laat de touwlamp zich eenvoudig plaatsen en door meerdere touwlampen bij elkaar te plaatsen in verschillende lengtes ontstaat er een moderne eyecatcher. Maar ook boven een nachtkastje geeft de touwlamp sfeer. Een hanglamp van touw kan eigenlijk overal; op het toilet, gang, eetkamer of bijvoorbeeld boven het aanrecht in de keuken. Een hanglamp van touw wordt echter ook wel eens horizontaal gedrappeerd. Het touw wordt omwikkeld om bijvoorbeeld een metalen buis of roede. De lamp zelf hangt dan nonchalant onder het touw.

Touwlamp en milieu

Als u aan een touwlamp denkt is het vanzelfsprekend dat u dat associeert met milieuvriendelijkheid. Een touwlamp is tenslotte een natuurlijk ogend product. Een touwlamp bestaat voornamelijk uit touw en hierdoor is deze lamp zeker milieuvriendelijk te noemen. Om deze milieuvriendelijkheid extra te ondersteunen kunt de touwlamp voorzien van een lichtbron in de zuinigste energieklasse. De touwlamp wordt geadviseerd met een heldere lichtbron in gloeilamp vorm. Deze heldere lichtbronnen zijn inmiddels verkrijgbaar in mooie led uitvoeringen. Zo krijgt u een touwlamp met de uitstraling van een gloeilamp maar welke voorzien is van warme, sfeervolle en bovendien energiezuinige verlichting. Voorheen sprak men over kooldraadverlichting bij deze lampsoorten. Tegenwoordig zijn dit ledlampen. Zeer fraai is de touwlamp gecombineerd met een " look a like" kooldraadlamp. Als u een touwlamp voorziet van onze led "kooldraadlamp" bent u verzekerd van een sfeervolle verlichting die tevens dimbaar is. Zo kunt u de touwlamp altijd aanpassen naar het juiste sfeermoment.

Bestel met de laagste prijs garantie in onze webshop

De touwlamp is een absolute trend onder de hanglampen. Zowel sites als programma’s op tv laten vele voorbeelden zien in het gebruiken van een touwlamp. Touwlampen zijn dus de lampen gewild. Natuurlijk kunt u overwegen om zelf een touwlamp te maken. Toch is dit nog een lastig proces, veiligheid in verlichting staat tenslotte voorop. Het aanbod in touwlampen is groot. Toch bieden wij u de laagste prijsgarantie aan in onze webshop. Onze touwlampen zijn goed betaalbaar en gebruiksklaar. Zo kunt u snel en eenvoudig inspelen op deze geweldige trendstijl. Wij bieden ook nog andere hanglampen van touw aan zodat u verschillende touwlampen met elkaar kunt combineren. Kijkt u eens rond in onze winkel of op onze webshop en laat u inspireren op het gebied van trends in de verlichting!

Een touwlamp verveelt nooit

Waar u ook een touwlamp plaatst, deze zal niet gauw gaan vervelen. Door de eenvoud van de touwlamp verveelt deze niet snel. Daarnaast kunt u de touwlamp snel wisselen van plaats. De touwlamp is niet zwaar en neemt weinig plaats of ruimte in. Ideaal dus voor mensen die het interieur regelmatig restylen. De touwlamp is luchtig, dynamisch en kan overal in het huis. Van kinderkamer tot kelder, van strak modern tot landelijk, de touwlamp is voor iedereen!