• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Hanglampen van touw

Een lamp is allang niet enkel meer een gebruiksvoorwerp. Het is natuurlijk in de eerste plaats functioneel, maar designers maken graag van de nood een deugd en ontwerpen de meest prachtige exemplaren. De hanglampen van touw zijn ware eyecatchers, lampen met een stoere en creatieve uitstraling. In feite hebben de touwlampen in plaats van reguliere elektriciteitssnoeren dikke touwen waar de stroom doorheen loopt. Hiermee is het snoer dus ook meteen mooi weggewerkt. In onderstaande collectie vindt u ongetwijfeld een hanglamp met touw die perfect in uw interieur past.

Alle 3 artikelen getoond.

Verschillende mogelijkheden

De stijl, vorm en kleur is heel belangrijk bij accessoires, zoals een lamp. Maar in eerste instantie is een lamp een gebruiksvoorwerp. De functie is dus van groot belang. Moet uw hanglamp met touw de gehele ruimte verlichten of is het een sfeerlicht in een hoek van de kamer? Wilt u de verlichting kunnen dimmen of is dat niet aan de orde? In het filtermenu boven de collectie hanglampen van touw, kunt u variabelen instellen waaraan de lamp moet voldoen. Zo vindt u altijd die lamp die passend is.

Hanglampen van touw en andere materialen

Zo divers als de Nederlandse interieurs zijn, zo divers is onze collectie hanglampen. Hanglampen met touw hebben een stoere uitstraling, net als onze industriële hanglampen. Gaat u voor een evenwichtig, Scandinavisch interieur, dan passen hanglampen van natuurlijke materialen als hout mooi bij de inrichting. Naast hanglampen hebben we vele andere soorten verlichting, voor binnen en voor buiten. Wilt u de lampen graag eerst zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Daar helpen wij u graag.