• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Zwarte hanglampen

Zwarte hanglampen; ze geven net dat beetje extra aan elk interieur. Zwarte kozijnen, zwarte deuren, zwarte keuken, het vergt soms wat lef maar het resultaat is verbluffend. De zwarte hanglamp sluit perfect aan op deze trend en mag dan ook zeker niet ontbreken in uw interieur. Een grote zwarte hanglamp boven de eettafel? Ja! Een zwarte hanglamp in de slaapkamer? Ja! Kies voor zwarte hanglampen in verschillende materialen om uw interieur spannend te houden. Denk aan zwart metalen hanglamp of een hanglamp in het zwart van glas. Zo komt zwart steeds terug, zonder saai en eentonig te worden. Uw interieur in balans!

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

385 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 349 artikelen

Hanglamp 'mat zwart'

Mat zwart! Hoewel zwart een tijdloze kleur is, zien we zwart de laatste tijd wel als een echte trend. En dan vooral mat zwart. Een hanglamp in mat zwart oogt net wat stoerder en moderner dan een zwarte hanglamp die ietwat glanst. Maar het is natuurlijk maar net wat u mooi vindt. En met zwart zit u eigenlijk altijd goed! We zien ook mat zwarte hanglampen met rookglas. De plafondplaat is dan bijvoorbeeld mat zwart, terwijl het glas glanst. Een mooie combinatie en een goed voorbeeld om te laten zien dat u kan kiezen voor zwarte hanglampen in verschillende materialen.

zwarte industriële hanglamp

Een liefhebber van een stoer interieur? Dan past een zwarte industriële hanglamp bij u! Mooi boven een robuuste houten eettafel, of juist boven het moderne kookeiland, om ook de keuken dat stoere karakter te geven waar u zo gek op bent. Of past een design hanglamp in het zwart beter bij u? Boven het moderne kookeiland versterkt u de moderne stijl van de keuken. Met zwart kunt u alle kanten op en omdat de kleur, zelfs met een matte afwerking, tijdloos is, kunt u jaren vooruit met uw zwarte hanglamp!