• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Vloerlamp hout

Een vloerlamp van hout straalt warmte uit. Fijn, want dat is precies wat een vloerlamp moet doen; sfeer geven en warmte toevoegen. Met een houten vloerlamp zit u dan ook helemaal goed. Een houten vloerlamp heeft vaak een landelijke stijl, maar past ook in een modern interieur als het interieur bijvoorbeeld wel wat warmte kan gebruiken. Het materiaal hout is stoer en luxe tegelijk. Daarom past een houten staande lamp eigenlijk in elke woonstijl. Zo kunt u ook kiezen voor een vloerlamp van metaal met houten details: een staande lamp met alleen een houten voet geeft een hele andere look dan een driepoot vloerlamp die helemaal van hout is gemaakt. Voor elk interieur is er een passende staande houten lamp te vinden.

Toon meer artikelen

Nog 17 artikelen

Staande lamp hout

Een houten lamp staand is goed te combineren met allerlei materialen zoals linnen, beton, marmer en metaal. Maar hoe combineer je nu een houten staande lamp met een houten vloer of eettafel? Als u een houten vloer heeft en graag een houten vloerlamp wil toevoegen aan uw interieur, zorg er dan voor dat het hout van de lamp exact hetzelfde is als het hout van de vloer of juist compleet anders. Heeft u een licht eiken vloer? Ga voor een donkere houten vloerlamp. Donkere houten vloer? Kies dan voor een vloerlamp van wit hout bijvoorbeeld. Speel zo met verschillende soorten hout en verschillende kleuren en materialen voor een goede balans in uw interieur.

Staande lamp hout landelijk

Is een staande lamp van hout landelijk? Ja! Maar zeker niet altijd. Of een lamp landelijk is hangt van veel meer af dan alleen het materiaal. Een houten vloerlamp staat prachtig in een landelijk interieur waarin warme en natuurlijke materialen een belangrijke rol spelen. Zet je diezelfde landelijke houten vloerlamp in een modern interieur, zou je zien dat de lamp heel anders oogt en er zelfs voor kan zorgen dat het moderne interieur huiselijker en warmer aanvoelt.