• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Design Inbouwspots

Gaat u niet voor de eerste de beste verlichting, maar kiest u bewust voor design, dan bent u bij Rietveld Licht aan het juiste adres. In onze collectie design inbouwspots vindt u verschillende moderne, strakke varianten. Kwaliteit is vanzelfsprekend voor ons, net als de laagsteprijsgarantie. Rietveld Licht is al sinds 1955 aanwezig in verlichtingsland en vernieuwing heeft altijd onze aandacht. Dit is duidelijk terug te zien in de vormgeving van de designlampen. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar betere technieken en lichtbronnen. Zuinige lampen zijn immers goed voor het milieu en uw portemonnee. Prima redenen om te kiezen voor onze strakke inbouwspots.

Alle 13 artikelen getoond.

Design overal

Niet alleen onze inbouwspots zijn er in mooi design, deze strakke, frisse stijl ziet u ook bij veel andere lampen terug. Mooi om de verlichting door te voeren; over één verdieping dezelfde stijl. Kijkt u in onze categorie designlampen voor bijvoorbeeld mooie staande lampen, wandlampen of bureaulampen. En wilt u de lampen graag in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Onze specialisten helpen u graag als u vragen heeft over de praktische kant of over de stijl.

Opbouwspots design

Waar een inbouwspot voor een groot deel is weggewerkt in het plafond of in een plank, zijn de design opbouwspots voor een groter deel zichtbaar. De armatuur is in beeld, maar dat is geen enkel probleem met deze smaakvol vormgegeven lampen. Vele opbouwspots zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals het toilet, de keuken en de badkamer. En wist u dat we ook hele mooie opbouwspots voor buiten hebben? Handig voor onder de carport en sfeervol onder het afdak.