• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Design Lampen

Design lampen zorgen voor de benadrukking van een bepaalde ruimte of bijvoorbeeld meubilair. Design lampen kunnen de aandacht vestigen door de eigen vormgeving maar ook door de manier waarop een ruimte wordt uitgelicht. Combineer ze met andere design items of kies voor één design lamp. In dit overzicht vindt u ontwerpen voor iedereen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Design
  • op vooraad
  • niet op voorraad

361 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 325 artikelen

Hoe kunt u beter illustreren wat een ontwerper bedoeld, dan met design vloerlampen? Het gaat om vormgeving en ontwerp. Een design vloerlamp, tafellamp of wandlamp kan een highlight van een kamer zijn. Deze blikvanger kan opvallen door de stijlvolle of uitzonderlijke vormgeving, maar ook door de manier waarop de lichtbron haar licht laat schijnen, wat kenmerkend is voor design vloerlampen.

Design vloerlampen

Design vloerlampen zijn een opvallend punt in de kamer. Doordat design vloerlampen op de grond staan kunt u er letterlijk en figuurlijk niet om heen. Dit is dan ook een goede reden om uw interieur aan te vullen met design vloerlampen. Zo kunt u met een design vloerlamp de sfeer van de omgeving bepalen. Voor wie met minimale middelen een stijlvolle ruimte wil creëren zijn design vloerlampen een ideale manier om stijl in huis te halen.

Design tafellamp

Een design tafellamp is de perfecte aanvulling of uw eettafel. Zeker wanneer u heeft gekozen voor een speciaal ontworpen tafel, maar ook wanneer het geen bijzondere tafel is, kan een tafellamp de eettafel een hele andere uitstraling geven. Mensen worden door een design tafellamp naar de tafel getrokken en hierdoor kunt u met een tafellamp van de eettafel het centrale punt in huis maken. Dit kan versterkt worden door een combinatie te maken met een design vloerlamp.

Design vloerlampen en wandlampen

Door te kiezen voor de combinatie design vloerlampen en wandlampen kunt u een gehele ruimte veranderen. Design wandlampen geven zo de ruimte een geheel nieuwe uitstraling. Daarnaast worden met design wandlampen de ruimtes groter omdat niet enkel de aandacht ligt op het midden van de ruimte, maar de aandacht wordt verspreid met design vloerlampen en wandlampen. Zo krijgt een kamer meerdere dimensies en oogt deze groter. Kiest u voor stijl, dan bent u bij RietveldLicht aan het juiste adres. Vind de blikvanger die bij u en uw interieur past.