• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Keukenverlichting

Verlichting in de keuken is essentieel. U heeft veel licht nodig en er zijn veel verschillende soorten lampen. Eettafel, keukenkastjes, werkblad; allemaal plekken waar een ander soort verlichting voor nodig is. Kijk hier naar ons overzicht en maak uw keukenverlichting compleet.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Keuken
  • op vooraad
  • niet op voorraad

1158 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1122 producten

Een belangrijke plek in de keuken voor lampen? De eettafel natuurlijk. De lampen boven de eettafel zijn een centraal punt in het huis. Hier vindt leven plaats. Onder de lampen(eettafel) wordt er ontbeten, gedineerd met vrienden, gesprekken gevoerd, spelletjes gespeeld en gewerkt. Om dit alles goed te kunnen volbrengen is het belangrijk dat er gepaste verlichting boven uw eettafel hangt. Een eettafel is voor iedereen en met meerdere functies vraagt dit om multifunctionele lampen. Een eettafel waar ook romantisch aan gedineerd wordt vraagt zelfs om dimbare lampen. Bij RietveldLicht is er keus genoeg.

Thuis met een lamp boven de eettafel

Voor de lamp boven de eettafel kunt u kiezen uit verschillende soorten lampen. Is uw eettafel robuust en groot? Ga dan voor lampen in dezelfde stijl. Denk bijvoorbeeld aan een industriële lamp boven de eettafel. Een klassieke tafel combineert goed met zowel een klassieke als een eigentijdse lamp boven de eettafel. De keuze die u maakt bepaalt de sfeer in de ruimte. Het licht kan uitnodigend zijn om aan de eettafel te komen zitten. In ons assortiment vindt u verschillende stijlen lampen voor de eettafel, waardoor u ze perfect kan combineren met uw persoonlijke stijl.

Andere manieren van eettafel verlichting

Eettafel verlichting laat zich niet beperken tot één enkele lamp boven het tafelblad. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor meerdere lampen (eettafel). Kies voor gelijke eettafel verlichting op een rij of kies voor verschillende lampen (eettafel) om een speels effect te creëren. Heeft u wel eens aan een booglamp gedacht? Op deze manier past eettafel verlichting mooi in een eigentijds interieur. De voet van de lamp staat dan op de vloer en door de lange arm van de booglamp komt de lamp boven de tafel. Dit is een hele leuke en andere manier van eettafel verlichting!

Een eigen ruimte: lampen eetkamer

Samen eten hoeft natuurlijk niet in de keuken plaats te vinden. Het is ook fijn om samen te eten in de eetkamer. Voor deze speciale plek kunt u kiezen voor bijpassende lampen. Eetkamer in klassieke stijl? Dan kunt u kiezen voor een klassieke hanglamp, maar ook een kroonluchter kan geweldig staan. De eetkamer juist modern en eigentijds? RietveldLicht heeft ook moderne eetkamer lampen (design). Het design van de eetkamer lampen loopt erg uiteen maar ze zijn allemaal uniek in soort. Vaak worden ze gekenmerkt door simpele vormen en uitvoering. Juist daarom zijn het echte blikvangers. Een eetkamer is meer dan een kamer met daarin een tafel en stoelen. Het is vaak een plek waar men in rust samen bent en de dag doorneemt. Door gebruik te maken van sfeervolle lampen in uw eetkamer zult u merken dat er meer sfeer en gezelligheid ontstaat waar u met zijn allen van kunt genieten.