• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Keukenverlichting

Verlichting in de keuken is essentieel. Die mooie nieuwe keuken verdient het om in de spotlight te staan en keukenlampen zijn echt de lichtpuntjes op de i. Maar keuken verlichting is ook belangrijk om goed te kunnen werken. Er wordt tenslotte gewerkt in de keuken en tijdens het snijden van die heerlijke verse groenten wilt u niet in uw eigen schaduw staan. Verlichting op verschillende plekken in de keuken zorgt voor voldoende (werk)licht en tegelijk voor sfeer. Maak gebruik van keukenkast verlichting of kies voor wandlampen als uw keuken geen bovenkasten heeft. Nu de keuken vaak open is, of zelfs helemaal bij de woonkamer is getrokken, willen we werklicht tijdens het koken en sfeerlicht tijdens het tafelen. Lampen spelen daarom meer dan ooit een grote rol in de keuken. Kies keuken lampen die passen bij uw stijl. Zoals een keuken lamp in een landelijke stijl of een design lamp boven het kookeiland om uw moderne interieur nog meer karakter te geven. Of kiest een industriële keukenlamp boven het houten werkblad? Ideeën genoeg! Bekijk alle keuken verlichting en laat u inspireren.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Keuken
  • op vooraad
  • niet op voorraad

1119 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1083 producten

Wandverlichting in de keuken

Een keuken zonder bovenkasten is een trend! Maar hoe verlicht je een keuken zonder bovenkastjes. Het werkblad wordt tenslotte in dit geval niet verlicht door keukenkastlampen. En dat terwijl u wel licht nodig heeft op het keukenblad. Gelukkig is er juist heel veel ruimte aan de wand voor mooie keuken wandlampen. Wandlampen in deze keuken mogen gezien worden en maken de keuken helemaal af. Het oog wil wat, maar nog belangrijker is dat de wandlampen in de keuken het keukenblad goed verlichten. Maak gebruik van verstelbare wandlampen. Deze wandlampen komen ver van de muur af en omdat ze verstelbaar zijn, kunt u het licht richten. Zo komt het licht precies daar waar u het hebben wilt: Op het keukenblad.

Led verlichting keuken

Op zoek naar led keukenverlichting? Wij bieden u een groot assortiment led lampen aan die perfect passen in een keuken. Denk aan design lampen boven een kookeiland of aan (led) hanglampen boven de bar of zelfs boven het aanrecht. Hanglampen geven direct licht op het keukenblad of op het kookeiland. Functioneel! Bovendien voegen ze direct sfeer en karakter toe aan de keuken. Na het koken dimt u de led verlichting in de keuken om in een fijne sfeer te dineren.