• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Keuken Spots

Of u nu een ware keukenprins(es) bent of meer van snel en praktisch; goed licht in de keuken is essentieel. Met spots heeft u helder en gericht licht op het aanrechtblad, bij de wasbak en bij de pannen. Ook kunt u andere plekken uitlichten, zoals de vaatwasser of een sfeervol hoekje met houten tapasplanken en geurige kruiden. Wat u ook nodig heeft, Rietveld licht heeft het. In het uitgebreide assortiment zijn verschillende stijlen spots voor in de keuken. Alles tegen de laagsteprijsgarantie. Vind hieronder de verlichting die uw keuken verfraaid en praktischer maakt.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

224 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 188 artikelen

Onderbouwspots keuken

Onderbouwspots voor de keuken worden geplaatst onder in de keukenkastjes, gericht op het aanrechtblad. Heeft u geen keukenkastjes, maar een plank boven het aanrecht? Ook daarin kunnen de onderbouwspots mooi worden verwerkt. Uw keuken wordt een stuk functioneler met deze verlichting, zonder dat de spots veel aandacht trekken als ze uit staan. De echte sfeermakers vindt u bij de plafondlampen voor de keuken. Deze zijn uiteraard allemaal geschikt voor de iets vochtigere ruimte. Ook deze komen, net als de spots, in verschillende stijlen. Wij streven naar een collectie waarin voor iedere sfeer, voor iedere smaak een mooie, passende lamp is.

Spotjes onder keukenkastjes of aan het plafond

Lijkt het u wel wat; spotjes onder de keukenkastjes of wilt u de spots liever niet inbouwen? In de selectie op deze pagina vindt u beide soorten spots. Als het overzicht wat uitgebreid is, kunt u deze meer op maat maken met het selectiemenu bovenaan de pagina. U geeft eenvoudig uw voorkeuren in, tenminste die u al heeft bepaald, de rest kunt u gewoon open laten. Wilt u de verlichting graag eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Wellicht tot ziens.