• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Moderne Lampen

U hecht veel waarde aan de inrichting van uw huis. Moderne lampen maken het huis compleet. In uw huis moet het gezellig zijn maar ook modern en stijlvol. Een gezellige groene plant, kunst aan de muur, een mooie boekenkast, of een mooi kleed maken uw huis gezelliger. Moderne lampen maken uw huis pas echt uniek.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Modern
  • op vooraad
  • niet op voorraad

2579 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 2543 artikelen

Moderne lampen maken uw interieur compleet

Wat denkt u bijvoorbeeld van strakke, moderne hanglampen boven de keukentafel, mooie, moderne vloerlampen om een donker hoekje te verlichten of een moderne tafellamp op het tafeltje naast de bank. Een huis is pas echt af en persoonlijk met moderne lampen.

Moderne plafondlampen

Misschien kijkt u niet zo vaak naar het plafond en denkt u dat een simpele lamp op het plafond volstaat. Maar juist moderne lampen aan het plafond zijn een aanvulling. Wanneer u de moderne lamp aan het plafond afstemt op uw inrichting maakt deze het plaatje compleet. Bij RietveldLicht verkopen wij verschillende, moderne plafondlampen, passend bij alle kleuren en interieurstijlen. Gaat u juist voor strakke, moderne lampen aan het plafond, of laat u uw moderne lampen contrasteren met de rest van het interieur? Bij RietveldLicht heeft u een grote keuze in verschillende soorten lampen en vindt u altijd wel een lamp die bij u past.

Moderne lampen in de eetkamer

U heeft heerlijk gekookt en de tafel prachtig gedekt. Moderne verlichting in de eetkamer maakt de sfeer aan tafel nog gezelliger. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooie, moderne hanglampen boven de eettafel. Met goede verlichting geniet u nog meer van uw maaltijd en van uw gezelschap. Als u uitgegeten bent, drinkt u wellicht nog een glaasje in de eetkamer. Het is tijd om uw moderne tafellampen en moderne vloerlampen aan te zetten voor een net iets meer intieme, warme sfeer. De moderne verlichting van RietveldLicht zorgt voor meer sfeer tijdens uw etentjes. Door gebruik te maken van een moderne tafellamp heeft u mooie, moderne verlichting bij de hand voor als u iets wilt doen of lezen aan uw tafel.

Moderne lampen in de woonkamer

Ook in de woonkamer is het belangrijk uw interieur compleet te maken met moderne lampen. Hier brengt u veel tijd door en daarom is het de moeite waard een aantal moderne lampen neer te zetten. Ook hier heeft u een wereld aan mogelijkheden bij RietveldLicht. Houdt u van een goed verlichte woonkamer, dan kunt u kiezen voor grote, fellere lampen, zodat u altijd goed licht heeft om te lezen en uw gezelschap te zien. Houdt u juist meer van een intieme sfeer? U kunt dan kiezen voor kleine, sfeervolle verlichting speciaal geschikt voor in de donkere hoekjes. Maar denkt u ook eens aan een leeshoek met een mooie lamp erboven. Een heerlijk hoekje waar u zich terug kunt trekken om te genieten van een mooi of boek of de krant.