• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Moderne plafondlampen

Verlichting verdient een centrale plek in het interieur. In eerste instantie natuurlijk vanwege het praktisch nut, maar ook esthetisch kan een lamp een mooie rol spelen. Een moderne plafondlamp benadrukt de stijl van de ruimte, door de moderne look door te voeren of juist een contrast te maken. De gemene delers in onze collectie moderne plafondlampen is natuurlijk dat ze eigentijds zijn. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit, maar wel tegen de laagsteprijsgarantie. Het grote verschil zit hem in de vorm, het materiaalgebruik, de kleur. Voor ieder interieur hebben wij een passende lamp, ook voor u.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

686 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 650 producten

Wat is modern?

Modern betekent niet altijd dat het om een strak, minimalistisch ontwerp gaat, met rechte belijning en koele materialen en kleuren. Uiteraard hebben we vele moderne plafondlampen die aan deze beschrijving voldoen. Maar daarnaast hebben we eigentijdse lampen die speelser zijn, warmer aandoen of zelfs ware kunstobjecten zijn. Ook hebben we diverse eenvoudige, basic plafondlampjes in de collectie. Modern en fris, maar ook subtiel. Prima als een lamp vooral functioneel is en wat minder aandacht behoeft. Deze categorie moderne plafondlampen geeft richting, maar vergeet ook vooral niet om in de andere categorieën plafondlampen te kijken.

Energie en kosten besparen

Vandaag de dag is duurzaamheid voor veel mensen een belangrijke factor. Dat begrijpen wij. Verlichting die weinig stroom verbruikt en een lange levensduur is, is immers goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Onze moderne plafondlampen met led-verlichting worden dan ook vaak besteld. Deze energiezuinig lampen vindt u ook bij de andere verlichting, zoals tafellampen en vloerlampen. U bespaart ook in de kosten door bij Rietveld Licht een lamp te bestellen. U betaalt namelijk geen verzendkosten én wij bieden de laagsteprijsgarantie.