• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Design Plafondlampen

De tijd dat plafondlampen eenvoudige en wat truttige bakken tegen het plafond waren is voorbij. De design plafondlamp heeft zijn intrede gedaan in onze interieurs. Mooi vormgegeven, met oog voor trends, maar met een tijdloze touch. In ons assortiment vindt u de fijnste modellen. Zet uw huis in de spotlight met modern en betaalbaar design.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

110 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 74 artikelen

Design plafondspots en lampen

Op sommige plekken in het interieur is het mooi om uit te pakken met een statement, een plafondlamp waar design de hoofdrol speelt. Daar waar subtielere, maar niet minder fraaie aanwezigheid is gewenst, zijn design plafondspots een mooi alternatief. Kiest u voor led of halogeen? Strak of meer industrieel? Bij Rietveld Licht heeft u ruime keuze.

Plafondverlichting voor ieder interieur

Rietveld Licht laat zich leiden door kwaliteit, betaalbaarheid en stijl. We zijn altijd geïnteresseerd in innovatie, maar bewaken hetgeen dat tijdloos is. Wat stijlen betreft laten wij de keuze graag aan u. We weten hoezeer verlichting een rol speelt in de inrichting, daarom vindt u een grote diversiteit in ons assortiment. Zo weten wij zeker dat u de plafondlamp of andere lamp vindt, die uw interieur laat stralen. De design plafondlampen zijn veelal van stof, glas of staal, maar houdt u meer van stoer en aards, dan is de houten plafondverlichting wellicht iets voor uw huis. Hoe u ook wonen wilt, bij Rietveld Licht vindt u de juiste sfeer.

Design plafondlamp led

Design en innovatie gaan hand-in-hand. Dus onze design plafondlampen zijn veelal led-oplossingen. De voordelen van led zijn voor het milieu en uw portemonnee, want het duurzame mes snijdt aan twee kanten. Daarnaast kunnen verschillende led-plafondlampen gedimd worden en dat is dan weer heel prettig voor de sfeer. We zien dat ze steeds vaker toegepast worden bij boekenkasten of kledingkasten. Vooral de spots lenen zich daar prima voor. Op deze manier voorzie je in hele praktische verlichting en geef je je interieur tegelijkertijd een extra luxe gevoel.