• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kristallen Plafondlampen

Een plafondlamp kan een onopvallend element in het interieur zijn, maar het kan ook het stralende middelpunt zijn. Een plafondlamp met kristallen geeft de woning een luxegevoel. Maar wie denkt dat kristal enkel in een klassiek interieur past, heeft het mis. In onze collectie vindt u prachtige klassieke, maar ook moderne kristallen plafondlampen. Prachtig in een strakker interieur. Bent u op zoek naar een echt statement, kijk dan bij onze kroonluchters. Ook daar hebben we de klassieke varianten en moderne verlichting.

Alle 5 artikelen getoond.

Zuinig en luxe

Een plafondlamp van kristal heeft die luxe uitstraling, maar dat wil niet zeggen dat het geen zuinige lamp kan zijn. Uw portemonnee en het milieu zijn gebaat bij zuinige lichtbronnen, zoals led. Deze verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt weinig stroom. Welke lamp en fitting in de kristallen plafondlamp past, staat aangegeven bij de specificaties. Daar vindt u ook of de lamp dimbaar is. Wanneer u de lamp van uw keuze heeft gevonden, bestel dan direct de juiste verlichtingsbron. Ook deze is te vinden in de webshop.

Plafondlampen en andere verlichting

U bent misschien op zoek naar een plafondlamp met kristal, maar als u toch besluit om voor andere verlichting te gaan, bent u hier aan het juiste adres. Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste lampen. Kwaliteit en vormgeving is belangrijk, maar alleen interessant als de prijs ook aantrekkelijk is. Daarom bieden wij de laagsteprijsgarantie. En zorgen wij dat de verzendkosten betaald worden. Heeft u een kristallen plafondlamp, een andere plafondlamp of verlichting gezien die bevalt, maar zou u deze graag eerst even in het echt willen zien? Geen probleem. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht.