• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Plafonnières

Plafonnières zijn ideaal; ze passen in elke ruimte want ze nemen weinig ruimte in beslag. In de hal of op de overloop is de plafonnière dé perfecte lamp voor basisverlichting. Maar ook in de woonkamer en in de slaapkamer is een centraal en praktisch lichtpunt fijn. Kies een plafonnière die bij u past. Ze zijn er namelijk in verschillende stijlen, maten en materialen. Een zwarte plafonnière geeft uw woonkamer een heel andere look dan een glazen plafonnière. Kiest u voor een klassieke plafonnière of toch voor een moderne plafonnière? Onze plafondlampen zijn er van basic tot opvallend, in een moderne stijl of industrieel. Zo is het makkelijk om uw interieur af te maken met een mooie plafonnière die bij u past!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

103 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 67 artikelen

Industriële plafonnière

Industriële plafonnières zijn al jaren een hit. Begrijpelijk, het zijn echte eyecatchers en maken een industrieel interieur helemaal af. Geen industriële inrichting, maar wel een industriële plafonnière? Wij houden u niet tegen! Want ook in een modern interieur past de industriële lamp en met onze industriële plafonnières heeft u genoeg keuze. Een industriële plafonnière is ook geweldig in een stoere kinderkamer of tienerkamer. Op die manier creëert u eenvoudig en snel een stoere en hippe kamer, zonder dat er ruimte verloren gaat. Met industriële plafondspots verlicht u een (slaap)kamer eenvoudig door de spots verschillende kanten op te richten. Maak het af met een industriële tafellamp als bureaulamp. Zo wordt huiswerk maken ineens een stuk leuker.

Led plafonnière

Led plafonnière kopen? De keuze is reuze. Want de tijd dat led plafonnières alleen maar in het rond of vierkant verkrijgbaar waren is voorgoed voorbij. Led plafonnières zijn ware kunstwerken. Omdat geïntegreerd led veel mogelijkheden biedt qua design, hebben plafonnières de meest bijzondere vormen. Grote plafonnières in opvallende vormen passen helemaal in de Hotel Chique trend. Liever een basic led plafonnière? Dat kan natuurlijk ook. In ons assortiment vindt u Led plafonnières in alle vormen, maten, stijlen en materialen. De meeste led plafonnières zijn ook dimbaar!