• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Plafonnières

Subtiele verlichting aan het plafond, die weinig ruimte in beslag neemt? De plafonnière is zeer geschikt voor verschillende ruimtes in uw woning. In de hal of overloop is het dé perfecte verlichting, maar ook in andere vertrekken is een centraal, praktisch lichtpunt heel prettig, Praktisch betekent voor ons niet dat het eenvoudig moet zijn. Onze plafondlampen zijn er van basic tot frivool, dus ook in een moderne stijl of industrieel. Zo is het voor iedereen makkelijk om het interieur af te maken met een mooie, passende plafonnière.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

111 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 75 producten

Industriële plafonnière

Industriële verlichting is al jarenlang een ware hit. En wij zien de vraag alleen maar toenemen. Binnen de industriële stijl heb je diverse richtingen; neigend naar vintage tot strakker en moderner. Onze selectie industriële plafonnières en plafondlampen geeft u ruime keuze. Gaat u toch liever voor een andere stijl, geen probleem, we hebben het allemaal in huis. Bent u meer van het praktische, kijkt u dan even bovenin de pagina bij het selectie, welke functies of extra’s u graag wilt. Zo hebben we plafonnières met led-verlichting, dimbare lampen en vele andere keuzemogelijkheden. Ziet u liever de lamp eerst even met eigen ogen? Onze showroom in Sliedrecht geeft een mooi beeld van hoe de verlichting past in een ruimte. Bovendien helpen onze professionals u graag wanneer er vragen zijn of als er advies nodig is.

Als een lamp iets meer moet kunnen

Verlichten is lampen eigen, maar soms is alleen stralen niet genoeg. In bepaalde ruimtes moet de plafonnière ook bestand zijn tegen vochtige omstandigheden. Denk aan de badkamer en ook in de keuken is het prettig als de lamp goed tegen vocht kan. Naast plafondlampen binnen, hebben we ook diverse plafonnières voor buiten. Heel praktisch voor onder een overkapping of in de carport.