• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Plafonnières Slaapkamer

De slaapkamer is vandaag de dag veel meer dan enkel een functionele ruimte, dus mag ook de plafondverlichting gezien worden. Naast het nachtlampje, om nog even wat te lezen, is deze praktische verlichting heel prettig. Wanneer u de schone was in de kast legt of u omkleedt, is het prettig om een centraal lichtpunt te hebben. En dat praktisch ook mooi kan zijn, weten we bij Rietveld Licht maar al te goed. Onze plafondlampen voor de slaapkamer zijn er in iedere stijl, passend bij de inrichting van uw slaapkamer.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

636 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 600 producten

Smaken verschillen

Omdat smaken verschillen, hebben wij een grote diversiteit binnen onze collectie. Plafondlampen voor de slaapkamer zijn er van basic tot romantisch, van strak tot oriëntaals. Ook de Scandinavische stijl en industriële plafondlampen zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Zo is er altijd een lamp die bij uw slaapkamer past. Wilt u graag de andere verlichting in de ruimte in dezelfde stijl? Bij onze slaapkamerverlichting vindt u ook bedlampjes en hanglampen. Spots worden ook steeds vaker gebruikt, handig bij de kledingkast of om een mooie foto of schilderij uit te lichten. Ziet u de lamp van uw keuze liever eerst live, voordat u hem aanschaft? Onze showroom in Sliedrecht heeft een heel groot deel van de collectie opgesteld en opgehangen, mooi in een huiselijke setting. En mocht advies gewenst zijn, dan helpen onze professionals ter plekke graag.

Slaapkamerplafondlamp led

Ledverlichting in de slaapkamer werkt prima. Uw slaapkamerplafondlamp verbruikt dan minder energie én gaat langer mee. Dat is mooi voor het milieu en voor uw portemonnee. In dit overzicht vindt u alle slaapkamerplafondlampen die op led werken. In het filtermenu bovenaan de pagina kunt u ook andere opties aangeven, zoals een dimmogelijkheid, de kleur en het materiaal. Zo vindt u snel de lamp die goed past in de ruimte.