• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Plafondlampen Woonkamer

De woonkamer is een plek waar we veel tijd doorbrengen, overdag en 's avonds. Goede verlichting is belangrijk en laat de ruimte stralen. Een plafondlamp in de woonkamer geeft goed en centraal licht. Het is er een uit de categorie praktische verlichting, maar dat betekent niet dat de lamp niet mooi vormgegeven mag zijn. Form follows function, maar wat ons betreft volgt hij dan ook wel heel snel. De plafondlamp in de woonkamer mag gezien worden en passen bij uw inrichting. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Kijkt u maar eens in het assortiment of gebruik eerst de filterfuncties bovenaan de pagina om te selecteren op de stijl van uw keuze.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

698 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 662 artikelen

Zoveel mensen, zoveel wensen

De identiteit van Rietveld Licht zit hem niet in één bepaalde stijl lampen. Wij gaan voor kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, goede service en een heel breed aanbod in verlichtingssoorten en stijlen. Plafondlampen moeten wat ons betreft in iedere woonkamer een plek kunnen krijgen. Of u een klassieke, romantische, Scandinavische, moderne, strakke of een andere inrichting heeft; bij ons vindt u altijd een lamp die daarbij past. Wanneer u de lamp graag eerst ziet, alvorens u deze koopt, breng dan een bezoek aan onze showroom in Sliedrecht. Op deze ruime locatie vindt u een zeer breed assortiment lampen in een huiselijk setting. Bovendien lopen onze verlichtingsexperts rond met praktisch of stijladvies. Net waar u behoefte aan heeft.

Plafondlamp of een andere lamp voor de woonkamer?

Twijfelt u nog over het soort lamp dat uw wilt voor de huiskamer? Geen probleem, in deze webwinkel vindt u, naast plafondlampen, nog vele andere soorten lampen voor in iedere ruimte van uw huis. En zelfs buitenverlichting! De gemene deler is de hoge kwaliteit en mooie vormgeving, tegen de laagsteprijsgarantie. Bij Rietveld Licht slaagt u altijd.