• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Railspots

Spots aan een rails zijn ideaal als u wel eens wilt veranderen. Spots lenen zich daar sowieso goed voor, u bepaalt immers zelf welke richting de lichtbundel op schijnt. Met railspots heeft u nog meer vrijheid. Bovendien kunt u zelf bepalen hoeveel spots u op de rails wilt plaatsen, de ene keer misschien wat meer dan de andere keer. Onze spots zijn voorzien van aansluitingsmogelijkheden op drie verschillende groepen. En bent u op zoek naar een compleet systeem? Kijk dan bij de railsystemen. Hier hebben we ruime keuze en vast ook een mooie set voor uw woning, winkel of kantoor.

Alle 35 artikelen getoond.

Lichtbronnen

De lichtbron van onze spots voor de rails is led. Dit is een zeer zuinige energiebron, omdat deze een lange levensduur is én weinig energie verbruikt. Dat is dus goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. De focus van Rietveld Licht zijn lampen; mooie kwaliteitslampen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding (en altijd tegen de laagsteprijsgarantie). Echter, zonder een hoogwaardige lichtbron is die lamp niet meer dan een onpraktische huls. U vindt in deze webshop dus ook allerhande lichtbronnen. Handig, kunt u direct de juiste bron bij de railspots of andere lamp meebestellen. Bij de specificaties van de lamp staat aangegeven welke verlichting passend is.

Rietveld Licht

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Wij beperken ons niet en denken graag met u mee. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, noviteit en de laagsteprijsgarantie. In ons assortiment vindt u naast de spots voor rails, vele andere soorten verlichting. U kunt rustig alles bekijken, maar als u al beter weet wat u wilt, kunt u ook gebruik maken van het selectiemenu bovenaan op deze pagina. Ziet u de railspots of andere verlichting graag eerst in het echt? Kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Er staat een medewerker klaar om u te helpen.