• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Slaapkamerspots

In de slaapkamer is behoefte aan een rustige sfeer, dan wordt het een plek waar u goed kunt ontspannen. Toch vraagt deze ruimte ook voor een paar goede lichtpunten. Spotjes in de slaapkamer zijn praktisch als bedlampje, als centrale verlichting aan het plafond of als accentverlichting om een schilderij of foto uit te lichten. De laatste jaren zien we dat slaapkamerspotjes ook steeds vaker in of bij de kledingkast gebruikt worden. Handig als u op een donkere wintermorgen kleding wilt uitzoeken of ‘s avonds de was in de kasten wilt leggen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

260 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 224 artikelen

Stijlen in spotjes

Slaapkamerspots laten zich niet vangen in één stijl. Er is een grote variatie in kleur, vorm en materiaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van houten spots? Lekker stoer en onverwachts. Als u nog aan het oriënteren bent, scrollt u dan rustig door het overzicht en laat u verrassen. Weet u al wat u wilt? maak dan gebruik van het keuzemenu bovenaan deze pagina, u selecteert de elementen van uw voorkeur en krijgt zo een overzicht dat past bij uw wensen. En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Daar kunt u op uw gemak rondkijken en desgewenst krijgt u advies van onze professionals.

Inbouwspots

Als u graag een luxegevoel neer wilt zetten in de slaapkamer, zijn inbouwspots een hele mooie optie. Zeker bij een grote of kleine verbouwing is het de moeite waard om deze optie eens te bekijken. Ook inbouwspots zijn er in vele soorten en maten en ze komen met fijne mogelijkheden, zoals dimbaar licht. Zeker in een strakker interieur voelt deze vorm van verlichting zich helemaal thuis. De ingebouwde spots ogen rustig en geven de mogelijkheid de ruimte verder leger te laten, omdat er geen hanglamp of plafondlamp nodig is.