Spots - spanningsrail-sets

Wanneer u een trendy verlichting wilt hebben aan het plafond met een grote variatie aan mogelijkheden dan zijn onze spanningsrail spots zeker een aanrader. Deze spanningrails sets kunnen vrij eenvoudig aan het plafond bevestigd worden en kunnen ook voorzien worden van LED verlichting. Bij RietveldLicht kunt u kiezen uit een aantal verschillende modellen verlichting die op een spanningsrail gemonteerd kunnen worden.

Alle 14 producten getoond.

Spanningsrail sets

Kijk ook in onze webshop naar de mogelijkheden die wij bieden om deze sfeervolle spanningsrail verlichting te plaatsen in uw badkamer. Belangrijk is dat u dan een spanningsrail set kiest met een hogere afdichtingsklasse, bijvoorbeeld IP44.

De voordelen van een spanningsrail

Het grote voordeel van spanningsrail spots is dat er op de rail meerdere spots te monteren zijn. Met deze mogelijkheid kunt u de lichtbronnen op de spanningsrail afzonderlijk van elkaar instellen om zodoende de sfeer in huis, keuken of badkamer naar uw wens te krijgen. Een spanningsrail verlichting is ook ideaal wanneer het lichtpunt in het plafond niet op de plek zit waar u de verlichting graag wilt hebben. In dat geval biedt spanningsrail verlichting een uitkomst omdat u de rail op vrijwel elke plek kunt laten uitkomen aan het plafond.

Verschillende uitvoeringen spanningsrail

In onze RietveldLicht webshop voor verlichting kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen spanningsrail spots. Wij hebben regelmatig modellen met chroom, metaal en brons in combinatie met LED en halogeen lampen. Ook het design van de verlichting is divers. U vindt verschillende stijlen terug in onze webshop met spot en plafond spanningsrail verlichting. Ook in de wijze van montage van de spots met de rails aan het plafond is er voldoende keuze. Een verlichtingsrail laat zich vaak gemakkelijk plaatsen, zelfs op een schuine wand of plafond. Op zoek naar spanningsrail verlichting en spots? Bezoek de webshop van RietveldLicht en bestel eenvoudig met laagste prijs garantie.