• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Railsysteem Verlichting

De meeste mogelijkheden in verlichting heeft u met een spots railsysteem. U bepaalt de aantallen en de richting en de railspots laten de ruimte leven. In onze collectie railsystemen hebben we verschillende kleuren en formaten. De ene woning, winkel of kantoor is de andere niet en wij willen graag dat iedereen bij ons passende verlichting kan vinden. Per spots railsysteem staan alle specificaties aangegeven, bijvoorbeeld of de set geschikt is voor de badkamer en welke lichtbronnen geschikt zijn. Bent u niet op zoek naar een compleet systeem, maar naar een enkel spotje om toe te voegen in uw bestaande rails? Kijkt u dan bij de railspots.

Alle 30 producten getoond.

Spotjes railsystem plaatsen

Bent u van plan om het railsysteem zelf te bevestigen of laat u het doen? Onze systemen komen met een duidelijke handleiding en met een beetje handigheid is het eenvoudig te plaatsen. De rails kan niet alleen aan het plafond bevestigd worden, maar ook aan een schuine wand. Handig voor op de zolderkamer. Het grote voordeel van spanningsrail met spots is dat er op de rail meerdere spots te monteren zijn. Ook is het mogelijk de verschillende spots afzonderlijk van elkaar in te stellen. Hiermee kunt u de sfeer op specifieke momenten automatisch bepalen. Een spotjes railsysteem is ook ideaal wanneer het lichtpunt in het plafond niet op de plek zit waar u de verlichting graag wilt hebben. Met de rail leidt u het licht daar waar het zijn moet.

Nog meer spots

Rietveld Licht is sinds 1955 dé verlichtingspecialist. Kwaliteit, laagsteprijsgarantie en veelzijdigheid zijn onze speerpunten. Misschien is een railsysteem toch niet helemaal passend en zijn één, twee of meerdere losse spots een beter alternatief. Gelukkig is ook die collectie veelzijdig en ruim, zodat u ongetwijfeld een spot vindt die past in de ruimte. Ziet u graag eerst de mogelijkheden met eigen ogen? Kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Fijn om even rond te kijken en waar nodig helpen onze professionals u met uw vragen.