• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Railverlichting

Verlicht uw huis optimaal met railverlichting. Het is modern en ongelooflijk functioneel. De vorm van de spanningsrail bepaalt u helemaal zelf, van L-vorm tot U-vorm. De spots zijn verschuifbaar op de lampen rails, waardoor u heel eenvoudig verschillende kanten van de ruimte belicht en zelfs een kunstwerk of andere dierbare accessoires kunt uitlichten. Meer spots nodig? U schuift ze er zo op. Verandert uw interieur, dan past u de railspots daar gewoon op aan. Het is zelfs mogelijk om hanglampen aan de led rail te bevestigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan industriële spots op rail in de keuken met daaraan twee zwarte hanglampen boven het kookeiland. En trek de railsysteem verlichting gerust door naar de eettafel om ook daar hanglampen boven de eettafel te hangen, aan de led rail. Strak, modern, functioneel en vooral heel stijlvol, dat is rail verlichting.

Toon meer artikelen

Nog 21 artikelen

Spot op rail

Spots op rail, de ideale verlichting. De spots op rail zijn draaibaar, kantelbaar en te verschuiven op de lichtrail. Zo verlicht u met gemak een grote ruimte en dat terwijl u slechts één lichtpunt gebruikt. Van spots op rail bij de zithoek tot aan hanglampen boven de eettafel. Begin met een basisset en breidt deze verder uit met hoekstukken, extra rails en adapters voor hanglampen om ook hanglampen aan de lichtrail te bevestigen. Ook de spots voor de spanningsrails zijn los verkrijgbaar. Zo bepaalt u zelf hoeveel spots u op de lichtrail wil hebben. Het verschuiven van de spots is eenvoudig. Mooi: plaats steeds twee spots dichtbij elkaar en laat de ene naar links schijnen en richt de andere naar rechts.

Rail verlichting woonkamer

Door te kiezen voor rail verlichting in de woonkamer, kunt u deze ruimte optimaal verlichten. Met Railverlichting in de woonkamer heeft u en goed licht én een blikvanger in huis dat echt onderdeel is van uw interieur en uw woonstijl. Het voordeel van een 1-fase spanningsrail is dat de spotrail op één lichtpunt kan worden aangesloten. Dit in tegenstelling tot een 3-fase spanningsrail. Hierdoor is een 1-fase spanninsgrail heel goed te gebruiken in een woonkamer. Het nadeel is dat als u de lamp uitschakelt, u echt alle lampen op deze lichtrail uitschakelt. Door slimme verlichting te gebruiken kunt u de spots van een 1-fase spanningsrail toch los van elkaar bedienen. Handig! Of kies voor twee opstellingen van de led rails: een strakke L-vorm in de keuken naar de eettafel toe én een lichtrail in de zithoek. Ideeën en mogelijkheden genoeg wanneer u kiest voor railsysteem verlichting. Railsysteem verlichting is een duurzame keuze, want met led is de spotrail zuinig in gebruik, het is een tijdloos design en flexibel! Kortom; verlichting die jaren meegaat.