• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Eetkamer tafellampen

De eethoek is de plek waar u samenkomt, als stel, als gezin, met de familie en met vrienden. Naast samen eten is het natuurlijk ook de plaats waar u de krant leest, een spelletje doet, soms knutselt en soms werkt. Niet voor niets noemen veel mensen de eettafel het hart van hun huis. Een mooie eettafellamp zorgt voor goed licht en kleedt de ruimte mooie aan. In dit assortiment vindt u mooie tafellampen voor de eetkamer. Bent u op zoek naar een hanglamp voor boven de tafel? Deze vindt u in de collectie hanglampen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

63 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 27 artikelen

Dimbare verlichting

Veel mensen kiezen voor een dimbare eettafellamp. Het is fijn om goed en helder licht te hebben bij het doen van een spelletje, hobbyen of als u thuiswerkt. Voor een gezellig etentje is het fijner wanneer de eettafellamp een toontje lager schijnt en zorgt voor sfeerverlichting. Ook voor de avonden achter de televisie, lekker een filmpje of een serie kijkend, kan het gewenst zijn om wel wat verlichting te hebben bij de eettafel, maar niet al te fel. Kijk hier voor alle eettafellampen die dimbaar zijn. Het is belangrijk dat u wel de juiste lichtbron kiest. Bij iedere eettafellamp en alle andere verlichting, staat bij de specificaties aangegeven welke lichtbron geschikt is.

Stijlen eettafellampen

Verlichting maakt het interieur helemaal af. Het versterkt de stijl of kan juist een mooi contrast vormen met de sfeer. Welke stijl spreekt u aan? Modern, landelijk, industrieel? Of voelt u zich heel prettig in een basic Scandinavische interieur? Wat u ook mooi vindt, in de collectie van Rietveld Licht vindt u altijd een passende eettafellamp, of een statement dat mooi contrasteert. Ziet u graag de lampen eerst in het echt, voordat u uw keuze maakt, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Hier ziet u de verlichting opgesteld in een huiselijke setting en doet u inspiratie op voor uw eettafellamp. En mocht u vragen hebben of graag advies ontvangen, onze verlichtingsspecialisten staan voor u klaar.