• Laagste prijsgarantie
  • Voor 12:00 besteld, vandaag in huis
  • Voor 23:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Schemerlampen

Waar sommige verlichting een duidelijk praktisch nut heeft, zoals de bureaulamp of een eetkamerlamp, zijn andere lampen echte sfeermakers. De schemerlamp is een item dat je woning echt gezellig maakt, onmisbaar op regenachtige herfstdagen en als het vroeg donker wordt in de winter. Heel fijn om die donkere hoek in huis wat licht te geven of om jou bij te schijnen als je op de bank zit. De schemerlamp kan subtiel zijn of een echte eyecatcher, net wat u wilt. In onderstaande collectie vindt u zeer uiteenlopende ontwerpen, dus ook altijd een passende voor in uw interieur.

Alle 27 producten getoond.

Staande schemerlamp

Veel schemerlampen zijn staande modellen, deze hebben dus een voet. In dit overzicht vindt u kleinere staande schemerlampen, geschikt voor op een tafel, kastje of voor op de vensterbank. Bent u op zoek naar langere staande schemerlampen, die met hun voet op de grond staan, kijk dan in het overzicht vloerlampen. Een schemerlamp is bedoeld voor sfeerverlichting, maar mag natuurlijk best een dubbele functie hebben. Een lamp met een zogenoemde schemerschakelaar, ofwel dimbaar, is ideaal. In het keuzemenu bovenaan deze pagina kunt u filteropties ingeven, daarmee kunt u een selectie samenstellen waarin uw voorkeuren verwerkt zijn. Als u op zoek bent naar een staande schemerlamp met schemerschakelaar, geeft u dit eenvoudig aan. Ook andere voorkeuren, zoals stijl, materiaal en kleur zijn met een klik te selecteren.

Tafelschemerlampen bestellen

De tafelschemerlampen uit dit overzicht zijn eenvoudig online te bestellen. U selecteert de lamp die uw interieur laat stralen en vult de benodigde gegevens is. U hoeft geen account aan te maken. Betalen kan met iDeal, Paypal en door middel van een bankoverschrijving, wat u prettig vindt. We hebben ruime voorraden, dus de lamp is met een paar dagen al bij u thuis. Wilt u de lamp graag eerst in het echt zien? Dat kan, in Sliedrecht hebben wij een grote showroom, waar de lampen in huiselijk ingerichte settings staan en hangen. Als u daar vragen heeft over schemerlampen of andere verlichting, dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Wij zien u graag.