• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Schemerlampen

Schemerlampen zijn echte sfeermakers! Ze worden wel eens vergeten, schemerlampjes, het is nou eenmaal niet de eerste lamp waar aan wordt gedacht bij het inrichten van een huis. Maar naast basisverlichting en functionele verlichting, is sfeerverlichting in huis juist erg belangrijk. En sfeer creëert u (onder andere) met schemerlampen. En het leuke aan schemerlampen is dat het ook nog eens echte woonaccessoires zijn. Zo zijn design schemerlampen bijvoorbeeld echte eyecatchers die karakter geven aan uw interieur. En een moderne schemerlamp op het tv-meubel is altijd goed! Maar denk ook gerust eens out of the box: kies voor kleine schemerlampjes in een open kast of maak een statement door een grote schemerlamp op de kast te zetten. Waar komt uw nieuwe schemerlamp te staan?

Filters

22 Artikelen gevonden

Alle 22 artikelen getoond.

Landelijke schemerlampen

Landelijke schemerlampen, klassieke schemerlampen, design schemerlampen, industriële schemerlampen, u vindt het in ons assortiment! Voor elke woonstijl bestaat een passende schemerlamp. En omdat een schemerlamp ook als woonaccessoire gebruikt kan worden, kunt u gerust kiezen voor een industriële schemerlamp of landelijke schemerlamp, terwijl uw interieur minimalistisch en modern is. Of andersom; een design schemerlamp in een industrieel interieur. De schemerlamp mag opvallen! Maar het hoeft natuurlijk niet.

Tafelschemerlampen

Op zoek naar een tafelschemerlamp, of zoekt u een staande schemerlamp? Onze staande schemerlampen vindt u onder de categorie vloerlampen. Met een staande schemerlamp, ofwel vloerlamp, creëert u ook eenvoudig sfeer. En met een dimmer heeft de staande schemerlamp twee functies: werklicht (functioneel licht) en sfeerlicht. En dat in een handomdraai! Graag eenheid in uw interieur? Combineer de een tafelschemerlamp met een bijpassende staande schemerlamp. Dat kan een vloerlamp zijn uit dezelfde serie, maar u zou ook kunnen kiezen voor een tafellamp en een vloerlamp die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal of in dezelfde kleur.