• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Vloerlampen met koper

Verlichting is enerzijds de basis voor goed wonen, anderzijds gaat het om de puntjes op de i. Goede verlichting is essentieel om prettig te leven in uw woning en als het om vormgeving maakt, dan maken mooie lampen het interieur helemaal af. Een vloerlamp van koper is een stijlvolle en tegelijkertijd een gedurfde keuze. Koper is een prachtig duurzaam materiaal, dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Het leeft als het ware, net als een mooie leren stoel. Koper is uitgesproken, maar laat zich ook prima mixen met andere materialen. Het voelt zich daarmee prima thuis in veel verschillende woonstijlen.

Populair

Alle 10 artikelen getoond.

Staande lamp van koper

Vloerlampen worden ook wel staande lampen genoemd, dat is niet vreemd gezien het langgerekte silhouet. Staande lampen zijn op veel plekken goed in te zetten. Een bekende is natuurlijk de zithoek, waar ze voor praktische verlichting zorgen, of gedimd voor sfeerverlichting. Een mooie kopere vloerlamp staat ook niet verkeerd in de slaapkamer; in een hoek bij een kastje of waarom niet gewoon als nachtlamp naast het bed? Met een beetje lef en door soms wat anders naar de dingen te kijken, maakt u een interieur echt persoonlijk. Wat ook een mooi statement is; de vloerlamp naast een werktafel plaatsen. Laat het koper terugkomen in de bureau-accessoires en thuiswerken in stijl is een feit.

Meer licht bij Rietveld Licht

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Houdt u van koperen vloerlampen, kijk dan ook eens bij onze andere lampen van dit mooie materiaal, zoals bij de koperen hanglampen of tafellampen van koper. Dat we geloven in goedkoper merkt u in de laagsteprijsgarantie. Wij bieden kwaliteit en mooie vormgeving, maar wel altijd voor de meest voordelige prijs. Zo krijgt u meer licht voor uw geld. En dat licht wordt allemaal gratis verzonden. Laat u dus inspireren en kies de voor de lampen die uw interieur laten stralen.