• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Staande leeslampen

Er is maar weinig zo ontspannend als u nestelen in een hoek van de bank of in uw favoriete stoel met een goed boek. Heldere verlichting is dan belangrijk. Met een staande leeslamp heeft u een goed verlichte hoek, terwijl sfeerverlichting in de rest van de kamer voor gezelligheid zorgt. Een fijne leeslamp zorgt dat het licht gericht schijnt, het liefst zelf in te stellen. In onderstaande collectie vindt u vele verschillende staande leeslampen. Heeft u al een bepaalde stijl, materiaal of kleur in gedachten, maak dan gebruik van het selectiemenu bovenaan de pagina. Hierin kunt u uw voorkeuren aangeven.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

122 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 86 producten

Led-leeslamp

Wilt u goede, maar zuinig verlichting, dan is een led-leeslamp ideaal. Led is een duurzame energiebron; hij gaat lang mee en verbruikt veel minder energie dan andere lichtbronnen. Het mes snijdt dus aan twee kanten, winst voor het milieu en winst voor uw portemonnee. Gelukkig is led-verlichting niet meer zoals we het kennen van enkele jaren geleden. Inmiddels zijn er warmere kleuren op de markt en met een dimbare lamp is het ook prima in te zetten als sfeerverlichting. Als u de staande leeslamp van uw keuze heeft gevonden, bestelt u eenvoudig de juiste lichtbronnen mee. Bij iedere lamp staat bij de specificaties aangegeven welke lichtbronnen geschikt zijn.

Rietveld Licht

In 1955 is Rietveld Licht gestart en inmiddels mogen we onszelf een grote speler in verlichting noemen. In 2006 gingen we online met een webshop. Om goed aan te sluiten bij de behoeften van onze klanten en de moderne technologieën is deze natuurlijk een aantal keren vernieuwd. Wij werken dagelijks aan een gebruiksvriendelijke website, waar u eenvoudig de lamp kunt vinden die uw interieur laat stralen. Bent u minder van het online winkelen en ziet u de staande leeslampen liever eerst in het echt? Kom dan naar onze showroom in Sliedrecht, daar vindt u alle lampen in een mooie opstelling.