• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Staande leeslampen

Staande leeslampen, praktisch zijn ze zeker. Want met een staande leeslamp haalt u een extra lichtpunt in huis. Licht dat ervoor zorgt dat u dat goede boek kunt lezen onder een kleedje op de bank, of de weekendkrant op een donkere ochtend in uw lievelings fauteuil. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Want een vloerlamp met leeslamp mag ook gerust een mooi item zijn in uw interieur. Kies een leeslamp die past bij uw stijl, zoals een staande leeslamp ‘industrieel’ of een moderne staande leeslamp in het zwart. Zo voegt die vloerlamp met leeslamp meer toe dan alleen praktisch licht. En als u dan ook nog eens kiest voor een vloerlamp met leeslamp én dimmer, geeft de lamp niet alleen functioneel leeslicht, maar ook nog sfeerlicht wanneer u dat wilt. Welke staande leeslamp kiest u?

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

143 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 107 producten

Staande leeslamp dimbaar

Extra licht nodig om in de avond of op de vroege ochtend lekker te kunnen lezen? Een leeslamp is dan ideaal. Dat kan een leeslamp voor aan de wand zijn, maar een staande leeslamp is vaak nóg praktischer; geen schroefgaten in de muur, geen storend snoer over de wand en -ook fijn- een staande leeslamp is makkelijk te verplaatsen. Van de bank naar de stoel en terug. Of even in die donkere hoek naast de kast om uw huis nog sfeervoller te maken als er bijvoorbeeld vrienden komen eten. Met een staande leeslamp met dimmer kunt u ook nog eens het licht naar wens instellen. Licht dat past bij het moment. Maar ook licht dat u zelf prettig vindt om bij te lezen. Want dat is niet voor iedereen hetzelfde. De één houdt van fel licht tijdens het lezen en de ander heeft genoeg licht als de lamp niet voluit brandt. Een staande lamp met leeslamp en dimmer is daarom ideaal, zo kan het hele gezin het licht naar wens instellen.

Staande leeslamp led

Een staande leeslamp met led is niet alleen energiezuinig, een 'led leeslamp staand' heeft ook een prachtig en vaak minimalistisch design. Doordat deze leeslampen geïntegreerde led verlichting hebben, is er qua design heel veel mogelijk. Zo zien we bijvoorbeeld staande lampen met een super platte leeslamp of leeslampen die zo minimalistisch zijn dat ze alleen uit een dunne buis bestaan. Maar houdt u juist van een klassieke leeslamp en wilt u toch dat deze energiezuinig is, dan vindt u in ons assortiment ook led leeslampen die aan uw wensen voldoen; klassieke staande leeslampen met dimmer en led verlichting.