• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Wandlampen voor de badkamer

U bent op zoek naar een mooie wandlamp voor in de badkamer, een lamp die de ruimte verlicht, maar tegelijkertijd mooi oogt. Het liefst een die past bij het sanitair, de badkamermeubels en de accessoires. In de ruime collectie op deze pagina vindt u ongetwijfeld een badkamerlamp voor aan uw wand. De grote variatie in stijlen, materialen en kleuren zorgt dat er voor iedere badkamer een passend exemplaar is. Alle lampen in deze webshop zijn gegarandeerd als laagste geprijsd en het verzenden is gratis.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

185 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 149 producten

Van strak tot klassiek...

...en alles ertussenin. De verlichting van Rietveld Licht voelt zich thuis in iedere woning, op ieder kantoor en in ieder winkelpand. Bij badkamerlampen is het als eerste belangrijk dat hij goed tegen vocht kan, uiteraard voldoen alle lampen in dit overzicht aan dat criterium. Verder is het goed te kijken welke functie de wandlamp heeft. Is het de enige verlichting in het vertrek of ondersteunt het de hoofdverlichting. Dit laatste zie je vaak naast de wastafel, handig bij het scheren of het aanbrengen van make-up. Wanneer de wandlamp voor de badkamer niet alleen voor helder en fel licht moet zorgen, maar op zijn tijd ook als sfeerverlichting mag dienen, kijk dan bij de selectie dimbare wandlampen. Fijn als u rustig in bad zit of in de ochtend langzaam wilt opstarten en dus niet meteen vol in het licht wilt staan. Wist u dat we ook lampen hebben die werken met behulp van een ingebouwde sensor, dat is pas echt luxe.

Led-verlichting in de badkamer

Ook in de badkamer is led-verlichting een verstandige optie. Met zijn lange levensduur en laag energieverbruik is het de goede keuze voor het milieu en voor uw portemonnee. Natuurlijk bieden wij ook badkamerwandlampen die werken op spaarlampen, halogeen of zelfs nog gloeilampen. U kunt als u een keuze heeft gemaakt direct de lichtbron mee bestellen, dat is wel zo handig.