• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Wandlampen design

U vindt uw interieur belangrijk en houdt van een strakke vormgeving. De design wandlampen uit deze collectie zullen vast in de smaak vallen. U vindt hier zeer strakke geometrische lampen, maar ook wat zachtere vormen en zelfs enkele speelse exemplaren. In het selectiemenu bovenaan de pagina kunt u zelf enkele voorkeuren aangeven, zoals de kleur of het materiaal. Misschien heeft u duidelijke ideeën over enkele technische specificaties, zoals de maat van de fitting of de mogelijkheid de lamp te dimmen. Ook dat is zo geselecteerd. Natuurlijk kunt u ook de gehele collectie design wandlampen bekijken om u zo eens rustig te laten inspireren.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

98 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 62 artikelen

Stijlen doorvoeren

Prachtig die design wandlamp, en vaak nog mooier om soortgelijke ontwerpen terug te laten komen. Ziet u dat wel zitten; allemaal mooi designverlichting, van hoge kwaliteit en tegen de laagsteprijsgarantie? Kijk dan in ons overzicht met alle designlampen. U vindt daar tafellampen, hanglampen, plafondlampen, spots, bureaulampen en vele andere stralende kompanen. Wist u dat we zelfs design buitenverlichting hebben? Dat maakt het plaatje echt helemaal af.

Design wandlamp bestellen

Sinds 1955 is Rietveld Licht verlichtingsspecialist. We zijn vrij vroeg, al in 2006, begonnen met en webwinkel. Toen gingen we al uit van uw wensen en nu doen we dat nog steeds. Gebruiksvriendelijkheid is belangrijk, vandaar het selectiemenu en de eenvoudige bestelprocedure. Voorop staat natuurlijk dat we gewoon mooie producten leveren; kwalitatieve vormgeving tegen de laagsteprijsgarantie. En met gratis verzending blijft het ook leuk om online te winkelen. Toch begrijpen we dat sommige mensen graag de lampen eerst in het echt zien. Daarom hebben we naast deze webshop ook een mooie, grote showroom in Sliedrecht. De design wandlampen en andere lampen zijn opgesteld in huiselijke setting en onze verlichtingsspecialisten kunnen u adviseren en uw vragen beantwoorden. U bent van harte welkom.