• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Muurlampen

Mooie, sfeervolle verlichting maakt een interieur echt af; maakt van een huis een thuis. Muurlampen zijn geweldige sfeermakers, ze maken de ruimte intiem en persoonlijk, een fijne plek om te verblijven. In onze ruime collectie muurlampen, ofwel wandlampen, vindt u vele verschillende stijlen, maten, modellen, kleuren en materialen. Rietveld Licht is er voor iedereen en voelt zich thuis in ieder huis. U kunt op uw gemak het volledige assortiment muurlampen bekijken of een selectie die speciaal voor u is samengesteld. Bovenaan deze pagina vindt u het selectiemenu, u geeft uw voorkeuren in en het overzicht laat alle verlichting zie die aan uw wensen voldoen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

531 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 495 artikelen

Muurlampen binnen

In dit assortiment vindt u de meest prachtige muurlampen voor binnen, geschikt voor in de woonkamer, de hal en de slaapkamer. En wist u dat we ook vele modellen hebben die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dat past helemaal bij de tendens om van de badkamer een persoonlijke ruimte te maken met de focus op ontspanning. Naast de muurlampen voor binnen, hebben we ook een mooi en breed assortiment wandlampen voor buiten. Balkon, terras en tuin worden steeds meer betrokken bij binnen en vice versa, één grote leefruimte om alleen en samen te zijn, te ontspannen, te lachen en gesprekken te voeren.

Sfeervol met Rietveld Licht

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Licht is praktisch en brengt ook veel sfeer. Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van een muurlamp, kiest u voor dimbare verlichting. Dit kan ook prima in combinatie met een zuinig energiebron, zoals led. De levensduur van led is lang en met daarbij het lage energieverbruik is het een prima keuze voor zowel het milieu als de portemonnee. En gelukkig is led-verlichting vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende tinten. Dus niet alleen dat felle, witte licht van een aantal jaren geleden. Ook led brengt sfeer.