• Laagste prijsgarantie
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad
  • Kies zelf uw afleverdag

Glazen hanglampen

Hanglampen zijn er in vele vormen, maten en materialen. De combinaties zijn eindeloos. Dat ziet u goed bij onze glazen hanglampen. Kijkend naar het assortiment komen vele verschillende modellen en stijlen voorbij: Matte moderne hanglampen, maar ook een meer industriële look of juist een klassiekere uitstraling. Het zijn aanwinsten voor uw interieur, prachtig boven de eettafel of op een andere plek in uw huis. Wat alle lampen van glas gemeen hebben is de hoge kwaliteit, mooie vormgeving en zachte prijs. Wij vinden namelijk dat een mooi interieur, met goede accessoires, voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

143 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 107 producten

Form follows function

Mooi design staat hoog op onze prioriteitenlijst, waarschijnlijk ook op die van u. We zijn echter ook van mening dat kwaliteit altijd voorop komt. Wij bieden graag goede producten die een lange levensduur hebben. Uw hanglamp van glas moet daarnaast ook geschikt zijn voor de ruimte. Glas laat natuurlijk aardig wat licht door, vaak meer dan een lamp van een ander materiaal. Dit kan heel fijn zijn, maar als u soms ook behoefte heeft aan gedempt licht, dan is het goed om te kijken of de glazen lamp van uw keuze ook gedimd kan worden.

Glazen lampen in de showroom

Online kopen heeft de laatste jaren natuurlijk een flinke vlucht genomen. En dat is prima. Wij realiseren ons echter ook dat het soms heel prettig is om het product eerst even te zien en te voelen. In Sliedrecht hebben we een grote Rietveld Licht-showroom. Onze ruime collectie is daar te zien. De lampen zijn opgesteld in een huiselijke setting, dit geeft nog beter een beeld van wat de glazen hanglamp kan doen voor uw interieur. Wij verwelkomen u daar graag en nemen de tijd voor uw vragen.