Hanglampen - Glas

Wanneer u onze website bekijkt en u zoekt op hanglamp glas zult u blij verrast zijn. Wij hebben namelijk een groot aanbod in de categorie; hanglamp glas. Er zijn vele uitvoeringen verkrijgbaar, tevens in verschillende stijlen. Kijkt u op uw gemak eens rond op onze site en laat u verrassen door ons grote aanbod!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen

t/m

min
max

58 Producten gevonden

Toon meer producten

Hanglamp glas ; mat of helder?

Als u op zoek bent naar een hanglamp glas heeft u vast een bepaald idee in uw hoofd van de soort lamp. Zoekt u een hanglamp glas welke helder is of juist een matte uitvoering bijvoorbeeld? Als u gaat voor een ruimtelijk effect dan is de keuze voor een hanglamp glas in heldere uitvoering de beste keus. Helder glas is ruimtelijk en veelal tijdloos bovendien. Wanneer u op zoek bent naar iets strakkere, of moderne voorbeelden van hanglampen glas dan is wit, mat glas wellicht wat u zoekt. De meer klassieke modellen zijn eerder voorzien van geel, gewolkt glas. Ondanks deze indeling zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen op de regel. een absolute trend is een mix van meerdere stijlen in een interieur. Zo kunt u een modern interieur best voorzien van meer klassieke lampen die zorgen voor sfeervolle verlichting maar ook klassieke interieurstijlen kunnen worden gecombineerd met moderne, strakke verlichting. Zeker door het materiaal glas kunnen vele interieurstijlen worden samengevoegd. Hanglampen glas zijn tijdloos bovendien.

Hanglampen glas vergroten de ruimte

Om uw interieur optisch te vergroten kunt u gebruik maken van hanglampen glas. Zeker de heldere variant van hanglampen glas wekken de indruk dat de ruimte groter lijkt. Of u nu een stoffen kap als hanglamp plaatst in de doorkijk van uw woonkamer of een hanglamp glas , dat is nogal een verschil. Ook hanglampen glas in een matte uitvoering maken de ruimte vaak groter aangezien deze soort hanglampen glas niet erg groot is van afmeting. Het glas is kwetsbaar en duur in vervanging, vandaar dat hanglampen glas vaak kleiner zijn in afmeting. De vormgeving is ook vaak opvallend eenvoudig wat bijdraagt aan de tijdloze mogelijkheden.

Veel licht nodig? Hanglamp glas !

Voor ruimtes die niet heel groot zijn maar wel optimaal verlicht moeten zijn biedt een hanglamp glas vaak uitkomst. Door de helderheid wordt de lichtverspreiding optimaal benut en via weerkaatsing op het plafond of wand is het lichtbereik enorm. Op deze manier kunt u de ruimte optisch vergroten. Een hanglamp glas is daardoor ideaal voor ruimtes die kleiner zijn en die toch goed verlicht moeten worden zoals bijvoorbeeld een hal of toilet.

Hanglamp glas dimmen

Als u in het bezit bent van hanglampen glas dan is het prettig als u deze kunt dimmen. De lichtbron is in een hanglamp glas altijd zichtbaar en dat kan soms storend zijn als de lichtbron een hoge lichtopbrengst heeft. In dit geval is dimmen een uitkomst. Zeker wanneer u sierlampen gebruikt als lichtbron zal dit een zeer sfeervol resultaat geven in uw hanglampen glas. Houdt u er wel rekening mee dat de lichtbron die u gebruikt daadwerkelijk dimbaar moet zijn en geschikt is voor gebruik met uw gekozen muurdimmer.

Hanglamp glas design

Als u zoekt op; hanglamp glas design komt u vaak op sites met hanglampen in een duurdere prijsklasse. De vraag is natuurlijk of u veel geld over heeft voor; hanglamp glas design. Bij Rietveldlicht vindt u; hanglamp glas design ook terug, alleen niet als origineel design van een ontwerper. Een design is voor ons geslaagd als deze uniek is van vormgeving en de indruk wekt zeer bijzonder te zijn. Het hoeft dus niet altijd van een ontwerper te zijn om als lamp een uniek, fraai design te hebben. Zo heeft u toch een unieke hanglamp glas design in huis voor een redelijk betaalbare prijs.

Tafellampen glas

Net zoals hanglampen glas geeft ook de groep tafellampen glas vaak een ruimtelijke indruk. Naast helder glas zijn er ook soorten tafellampen glas die gekleurd glas hebben. Het kan ook een combinatie zijn van meerdere materialen, bijvoorbeeld een glazen voet gecombineerd met een stoffen kap. Tafellampen glas geven vaak een rijke, warme uitstraling en zijn sfeervol bovendien. Ook deze groep tafellampen glas kunnen weer gecombineerd worden in vele interieurstijlen.

Kroonluchter glas

Een hele specifieke groep is de groep; kroonluchter glas. Als u hiernaar op zoek bent zult u schrikken van de hoge kosten. Een kroonluchter glas is vaak voorzien van geslepen glazen elementen, meestal gemaakt van kristal. Om de kroonluchter glas aantrekkelijker te maken wordt simpeler, vaak eenvoudiger geslepen glas verwerkt. Dit zal menigeen niet opvallen. Zo is een kroonluchter glas voor een breed publiek toegankelijk. De uitstraling heeft hetzelfde resultaat tenslotte. Een kroonluchter glas geeft ook een luxe en weelderige uitstraling in uw interieur.