• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Glazen hanglampen

Glazen hanglampen, ze zijn altijd goed. Tijdloos en trendy tegelijk. Bovendien passen hanglampen van glas binnen elke woonstijl. En, ook niet onbelangrijk, boven elke eettafel. Of deze nu van hout, marmer of metaal is. Glas combineert goed met elk materiaal en zorgt voor balans in uw interieur. Maar de ene glazen hanglamp is de andere niet. Zo zijn er glazen hanglampen in veel verschillende vormen. Denk aan een hanglamp met glazen bollen, of een hanglamp met meerdere glazen kokers. En natuurlijk zijn glazen hanglampen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat we nu veel zien is rookglas; een hanglamp met zwart glas steelt de show in elk interieur. En wat denkt u van een melkglas hanglamp? Hanglampen van melkglas zijn al jaren populair. En niet voor niets: melkglas, ofwel opaalglas (wit glas) zorgt voor egale verlichting, door de neutrale kleur past de lamp in elk interieur én is makkelijk te combineren met andere lampen. De lichtbron is bij een hanglamp van melkglas niet zichtbaar, terwijl de lichtbron bij rookglazen hanglampen een grote zichtbare rol speelt. Zo ziet u, de ene glazen hanglamp is echt de andere niet. Of hadden we dat al gezegd?

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

148 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 112 artikelen

Grote glazen hanglamp

Een grote glazen hanglamp boven de eettafel? Doen! Een grote glazen hanglamp is een statement piece. Dat maakt indruk! Nu én over tien jaar. Want groot of klein, een glazen hanglamp is tijdloos. Zet die ronde eettafel in het licht met een grote glazen hanglamp of laat de hal stralen met een grote hanglamp van glas in het trapgat. Een hanglamp met meerdere glazen verspreidt het licht over de eettafel en benadrukt de lengte van de eettafel. Een hanglamp met bollen van glas is stijlvol en maakt indruk in de vide. Kortom; glas is altijd een goed idee! Het fonkelt, weet de aandacht te trekken en dat zonder te 'schreeuwen'.

Hanglamp met zwart glas

Een hanglamp met zwart glas is ongekend populair. Zwart glas wordt ook wel rookglas genoemd en sluit perfect aan bij de woontrend 'zwart'. Zwarte deuren, zwarte kozijnen, zwarte keuken en zwarte lampen. Zwarte accenten in huis doen het goed. Het geeft karakter en is stijlvol. Een hanglamp van rookglas past binnen verschillende woonstijlen. Want rookglas is een stoer materiaal waardoor het goed past in een industriële woonstijl. Maar het is ook stijlvol en eenvoudig en past daardoor ook heel goed in een minimalistisch interieur. Tja, waar niet eigenlijk? Heeft u al heel wat zwarte accenten in huis en wilt u juist subtiel kleur toevoegen aan uw interieur? Kijk dan eens naar een hanglamp met amberkleurige glazen of een hanglamp van groen glas.