• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Rode Lampen

Een rode lamp is vaak de aandachtstrekker in het interieur. De rode lamp vraagt door zijn kleur vaak alle aandacht en benadrukt de ruimte waarin deze gebruikt wordt. Daarom is het erg leuk om de rode lamp ook te gebruiken in combinatie met basiskleuren zoals wit, grijs en zwart. Zo wordt de felheid van de rode lamp extra benadrukt. Niet iedereen durft een rode lamp te plaatsen. Toch straalt een rode lamp gezelligheid en warmte uit in uw interieur. Wij hebben voor u verschillende modellen en tinten in ons aanbod rode lampen.

Alle 10 artikelen getoond.

Rode hanglamp

Een rode hanglamp zal extra opvallen in uw interieur. Een rode hanglamp heeft iets speels maar ook iets gewaagds. Extra leuk dus om een rode hanglamp te combineren in uw interieur. De meeste mensen zullen niet gauw kiezen voor een hanglamp rood, terwijl een rode lamp juist warmte en gezelligheid toevoegt aan het interieur. Een rode hanglamp laat zich ook bijzonder goed combineren. Of u nu een eettafel heeft van donker hout of juist in zwart of wit, hanglamp rood gaat met vele materiaalsoorten en kleuren samen.

Rode tafellamp

Een rode tafellamp komen we minder vaak tegen in de zoekgroep hanglampen rood. Als u echt op zoek bent naar een rode tafellamp is de kans groot dat u uitkomt in de groep bureaulampen. In bureaulampen vindt u vaak meer aanbod in kleur. Bureaulampen zijn ook tafellampen en andersom. Alleen als u echt een bureaulamp wilt die geschikt is voor werkzaamheden aan een bureau zal de tafellamp afwijken. Een tafellamp is eerder bedoeld als sfeermaker. Een rode tafellamp is dus minder gemakkelijk te vinden maar wellicht dat een rode, moderne bureaulamp hier toch voldoening in brengt.

Hanglamp rood geschikt voor vele ruimtes

Zoals al eerder beschreven laat een hanglamp rood zich gemakkelijk combineren. Maar ook in diverse ruimtes is een hanglamp rood zeer trendy. Een slaapkamer krijgt zeker meer sfeer in combinatie met een rode hanglamp bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een strak afgewerkte witte keuken in combinatie met een rode hanglamp? Door toevoeging van een rode hanglamp is de sfeer direct warmer in een strak en wit interieur. Daarnaast is rood bijzonder tijdloos en niet trend onderhevig. Rood is een kleur die altijd kan. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijkt u dan eens op hanglampen rood.