• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Witte Opbouwspots

Onopvallende lampen met heldere, gerichte verlichting; er is altijd ruimte voor mooie witte spots. Spots voelen zich in al snel op hun plek en komen goed tot hun recht in woningen, kantoren en in winkels. De witte spots in onze ruime collectie zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. En al zijn het kleine, bescheiden lampen, er is wel variatie in de vormgeving. Basic, modern, retro, wat uw smaak ook is, in onderstaande collectie vindt u ongetwijfeld de witte spots die uw interieur laten stralen.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

73 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 37 artikelen

Plafondspot wit

Zoekt u specifiek naar een witte spot voor aan het plafond? Onze modellen zijn geschikt voor aan de muur én aan het plafond. Bent u op zoek naar één of twee exemplaren of wilt u het groots aanpakken met een railsysteem? Bij een dergelijk systeem zijn de spots onafhankelijk van elkaar in te stellen en dat geeft mogelijkheden. Met iedere plafondspot bepaalt u zelf welke kant het licht op schijnt. Prettig om accenten te plaatsen omdat het mooi is, denk aan kunst of een mooi meubelstuk, of omdat het praktisch is, zoals een heldere lichtbundel op het aanrechtblad of bij de boekenkast.

Witte spotjes en lampen

Voert u graag consequent een stijl of kleur door? Mooi om dat ook in de verlichting te doen. In het keuzemenu bovenaan de pagina selecteert u uw voorkeuren. Zo kunt u kiezen voor een bepaalde stijl; modern, landelijk of een andere sfeer. Ook kunt u kiezen voor de kleur, zo selecteert u eenvoudig alle witte lampen. Weet dat u bij Rietveld Licht altijd de laagsteprijsgarantie heeft en als u uw keuze heeft gemaakt profiteert u ook nog eens van gratis verzending. Bestelt u liever niet online, dan kunt u ook terecht in onze ruime showroom in Sliedrecht. Onze medewerkers staan voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt. Wij helpen u graag.