• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Zwarte Spots

Subtiele, stijlvolle verlichting die helder en gericht schijnt; er is altijd ruimte voor mooie zwarte spots. Deze lampjes komen op veel plekken goed tot hun recht, in woningen, maar ook in winkels en kantoorpanden. De zwarte spots, die alle te vinden zijn in de ruime selectie op deze pagina, zijn niet alleen functioneel, maar ook smaakvol vormgegeven. En ondanks het bescheiden formaat is er grote verscheidenheid in de vormgeving. Strak, klassiek, basic, wat uw stijl ook is, in onderstaande collectie vindt u ongetwijfeld de zwarte spot die uw interieur laten stralen.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

123 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 87 artikelen

Plafondspot zwart

Bent u op zoek naar een zwarte plafondspot? Onze modellen zijn geschikt voor aan de muur én aan het plafond. Voor aan het plafond hebben we ook mooie, eenvoudig te bevestigen railsystemen. Dat is veel verlichting en veel mogelijke richtingen in één lampensysteem. Praktisch en natuurlijk ook mooi vormgegeven. De zwarte spots zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen, natuurlijk in richting, maar ook wanneer ze branden. Waarvoor gebruikt u de zwarte plafondspot? Wilt u een mooi meubelstuk of kunst accentueren of heeft u graag helder licht bij de boekenkast of op het aanrechtblad? Wat u ook wilt, op onze spots kunt u rekenen.

Zwarte verlichting

Het is mooi om stijl en kleur door te voeren, ook in de verlichting. In het keuzemenu bovenaan de pagina selecteert u uw voorkeuren. Zo stelt u eenvoudig een overzicht samen met alle zwarte lampen. Of u klikt even op voorgaande link, wij hebben ze alvast voor u klaargezet. U kunt de selectie verfijnen door zelf nog andere criteria toe te voegen, zoals stijl of het soort lamp. En als u het echt goed wilt doortrekken, kijk dan ook eens bij onze zwarte buitenlampen. Wilt u de spots of de andere lampen graag in het echt zien, komt u dan naar onze showroom in Sliedrecht. Ook daar geldt natuurlijk de laagsteprijsgarantie en de koffie staat voor u klaar. Ook zwart, maar ook met melk of suiker.